R
RiSiA
Gość
witam sie
kurde nie mam historii postów i nie wiem gdzie skonczyłam tzn mam od 2.08 na tym dniu się konczy masakra jakas
ja jak zrobiłam liste to zawału o mało nie dostałam a jak podliczyłam po kupnie wszystkiego wyszło ok 6000 za wszystko a kupowałam w miare tanie rzeczy
mozesz mieć podwyższoną tempkę w trakcie trwania @ dlatego nie mierzy się tempki podczas okresu ;-)nawet jeżeli się nie rozkręciła.
jak najbardziej mozesz miec taką wysoką tempkę. Najważniejsze, zeby był w cąłym cyklu zarejestrowany skok tempki, który teoretycznie będzie świadczył o owulacji, ale ten skok to nie jest 100% pewność , ze owu była. Najlepiej wesprzeć się jeszcze monitoringiem cyklu wtedy bedziesz wiedziała na 100%, ze owu była. Trzymam kciuki.;-)
Trzymam kciuki, zeby lekarz pomógł
kurde nie mam historii postów i nie wiem gdzie skonczyłam tzn mam od 2.08 na tym dniu się konczy masakra jakas

łoooooooooo matko ja to nawet nie chcę patrzeć na tą listęciągle zasiadam do zrobienia i nic, tyle tego że głowa boli
ale to sama przyjemność
ja jak na razie to mam kilka ciuszków w tym większość bodziaków i dwa cieplejsze wdzianka welurowe + 2 smoczki i 2 butelki + 2 czapki ;-) i to by było na tyle także podsumowując to jeszcze nic nie mamy
bo została cała masa
a fakt z przy pierwszym dziecku potrzebne wszystko od a do z
ja jak zrobiłam liste to zawału o mało nie dostałam a jak podliczyłam po kupnie wszystkiego wyszło ok 6000 za wszystko a kupowałam w miare tanie rzeczy
Dziewczyny mam pytanko troche głupie bo powinnam wiedzieć ale czy podczas @ można mieć stan podgorączkowy tzn czułam że mi gorąco i zmierzyłam temp pod jęzorem i mam 37,3Dodam że @ się nie rozkręciła jeszcze.
Z drugiej strony gdyby to jakaś infekcja była to była by tempka wyższa
mozesz mieć podwyższoną tempkę w trakcie trwania @ dlatego nie mierzy się tempki podczas okresu ;-)nawet jeżeli się nie rozkręciła.
hej![]()
mam nadzieje że dziewczyny które mierzyly mi pomoga bo dziwne chyba żeby w 4dc temp wyszła 37,2![]()
jak najbardziej mozesz miec taką wysoką tempkę. Najważniejsze, zeby był w cąłym cyklu zarejestrowany skok tempki, który teoretycznie będzie świadczył o owulacji, ale ten skok to nie jest 100% pewność , ze owu była. Najlepiej wesprzeć się jeszcze monitoringiem cyklu wtedy bedziesz wiedziała na 100%, ze owu była. Trzymam kciuki.;-)
dzisiaj przekopalam caly net i znalazlam lekarza ktory przyjmowal kiedys w invicie i podobno jest swietnym specjalistą od niepłodnosci - ma same dobre opinie wiec chce sprobowac u niego - zobaczymy co powie - teraz przyjmuje w gamecie wiec sie do niego zapisalam
w gamecie jest troche drozej ale jak maja pomoc to trudno koszty sie nie licza
Trzymam kciuki, zeby lekarz pomógł
ciągle zasiadam do zrobienia i nic, tyle tego że głowa boli
ale to sama przyjemność
ja jak na razie to mam kilka ciuszków w tym większość bodziaków i dwa cieplejsze wdzianka welurowe + 2 smoczki i 2 butelki + 2 czapki ;-) i to by było na tyle także podsumowując to jeszcze nic nie mamy
a fakt z przy pierwszym dziecku potrzebne wszystko od a do z
Dodam że @ się nie rozkręciła jeszcze.