Halina0406
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. w sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta HCG jestam w ciąży,
naraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA.
DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁO
ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU
naraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA. DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁO
ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU
Dodam że @ się nie rozkręciła jeszcze.
chyba mi cos umknelo