reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. w sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta HCG jestam w ciąży, :tak: :-Dnaraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA.
DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁO :tak: ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU

reklama
Dziewczyny mam pytanko troche głupie bo powinnam wiedzieć ale czy podczas @ można mieć stan podgorączkowy tzn czułam że mi gorąco i zmierzyłam temp pod jęzorem i mam 37,3:szok: Dodam że @ się nie rozkręciła jeszcze.
Z drugiej strony gdyby to jakaś infekcja była to była by tempka wyższa

przy @ może wystąpić burza hormonalna... nudności, bóle, gorączka, zimne poty...
ale trzymam kciuki za ciebie :tak:

hej :)
mam nadzieje że dziewczyny które mierzyly mi pomoga bo dziwne chyba żeby w 4dc temp wyszła 37,2 :sorry:

ja mierzę cały czas ;-) i zauważyłam, że wysoka temp spada mi na 2-3 dc cyklu ;-) więc oszczędzam na teście i czekam, aż temp spadnie lub @ się pojawi :tak: a jak @ jest to czekam na spadek :sorry: wtedy wiem, że to nie plamienia ciążowe :sorry: i niestety jak na razie sprawdza się i @ oraz temp nie zawodzą :sorry:

zazdroszcze tez bym pojechala gdzie odreagowac
Agutka powiem ci w sekrecie że umówilam sie do gamety w gdyni - chyba nie dam rady czekac miesiac na wizyte w invicie :-(

nie smuć się ;-) trzeba się cieszyć, że udało się zarejestrować w Gdyni :tak: nikt nie chce czekać kolejnego m-ca skoro jest szansa :-) ja tam żadnego cyklu nie chcę przegapić :tak:

Pajka - rany jak ten czas szybko leci jeszcze niedawno walczyłyśmy razem i to tak długo, a ty już na samej końcówce - SZOK!!! A ja nadal na początku drogi - ech, to już 3 lata walki, w czerwcu strata ukochanego cudu.... Ale patrząc na Ciebie zawsze jest szansa!

udało się 1 - to uda się 2 i fasolinka wróci :tak: a wtedy zostanie już :tak: i oby jak najszybciej gniazko uwiła sobie w brzuszku u ciebie ;-):tak::-)

witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. W sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta hcg jestam w ciąży, :tak: :-dnaraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz naprawde warto dla maleństwa.
Dziewczyny oby i wam sie udało :tak: życzę wam z całego serca, pozdrawiam może wieczorem zajrze do was, miłego wieczoru

gratulujeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..

buziaki:*****

Witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. w sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta HCG jestam w ciąży, :tak: :-Dnaraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA.
DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁO :tak: ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny byłam u gina i do pon czekamy i pewnie usg zrobimy.
Dostałam cyclonamine na powstrzymanie krwawienia.
a ty robilas bete ?? bo sie pogubilam juz :zawstydzona/y: chyba mi cos umknelo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry