reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. w sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta HCG jestam w ciąży, :tak: :-Dnaraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA.
DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁO :tak: ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU
gratulacje do 3 razy sztuka jak to mowia ;-)
zaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..

buziaki:*****
pamietamy i duzo zdrowka dla synka
Dziewczyny byłam u gina i do pon czekamy i pewnie usg zrobimy.
Dostałam cyclonamine na powstrzymanie krwawienia.
dziwny ten twoj gin na usg jeszcze nic niezauwazy bo to za szybko bedzie a jak dal ci lek na powstrzymanie krwawienia to @ niedostaniesz i bedziesz myslala ze to ciaza i potem co da ci na wywolanie jak co??niekumam tego gina przeciez albo przyjdzie w wekend @ albo ciaza bedzie i @ niebedzie a tak to nic sie niewyjasni

Dziewczyny mam pytanko - czy ktoras leczyla kiedys infekcje biorac dowcipnie antybiotyk? Czy moze miec on wplyw na sluz (oprocz pozostalosci lekarstwa, oczywiscie)? Bo ja mam dzisiaj zajebioszczo plodny (rozciagliwy glucik), a dzis dopiero 9dc. A owulke mam zwykle 13-15 dc...

reklama
:-pMaćku wydaje mi się że antybiotyk dopochwowy może mieć istotny wpływ na śluz :tak: ale na wszelki wypadek możesz wykonać kontrolny bobosex :-D

poziomki wg mnie skoro gin nie widzi nic na usg to dlaczego daje jakieś leki na powstrzymanie krwawienia :szok: powinnaś niezwłocznie udać się na betę i powtórzyć ją za dwa dni jeśli przyrasta ładnie oznacza że jest ciąża i że rozwija się prawidłowo:tak: w przeciwnym razie możesz narobić sobie problemów powstrzymując krwawienie :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry