poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jak nic się nie wydaży do pon to pewnie pujdę w pon ew wta kiedy idziesz na bete ?? bo usg to raczej nie wykryje tak wczesnej ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nic się nie wydaży do pon to pewnie pujdę w pon ew wta kiedy idziesz na bete ?? bo usg to raczej nie wykryje tak wczesnej ciąży
gratulujeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje do 3 razy sztuka jak to mowia ;-)Witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. w sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta HCG jestam w ciąży,![]()
naraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA.
DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁOŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU
pamietamy i duzo zdrowka dla synkazaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..
buziaki:*****
dziwny ten twoj gin na usg jeszcze nic niezauwazy bo to za szybko bedzie a jak dal ci lek na powstrzymanie krwawienia to @ niedostaniesz i bedziesz myslala ze to ciaza i potem co da ci na wywolanie jak co??niekumam tego gina przeciez albo przyjdzie w wekend @ albo ciaza bedzie i @ niebedzie a tak to nic sie niewyjasniDziewczyny byłam u gina i do pon czekamy i pewnie usg zrobimy.
Dostałam cyclonamine na powstrzymanie krwawienia.
no ale pisalas ze mialas tylko nitki krwi i plamki wiec to niemogla byc @ @ to normalne krwawienie a nie nitki i plamki...Żabko myśle że to co teraz leciało to @
Ale wczoraj ii dziś poleciało trochę więcej i teraz znowu nicno ale pisalas ze mialas tylko nitki krwi i plamki wiec to niemogla byc @ @ to normalne krwawienie a nie nitki i plamki...
to ja juz nic niekumam z tych twoich cykli sa fest zakreconeAle wczoraj ii dziś poleciało trochę więcej i teraz znowu nic
W tym problem że tylko tento ja juz nic niekumam z tych twoich cykli sa fest zakrecone

Maćku wydaje mi się że antybiotyk dopochwowy może mieć istotny wpływ na śluz
ale na wszelki wypadek możesz wykonać kontrolny bobosex 
powinnaś niezwłocznie udać się na betę i powtórzyć ją za dwa dni jeśli przyrasta ładnie oznacza że jest ciąża i że rozwija się prawidłowo
w przeciwnym razie możesz narobić sobie problemów powstrzymując krwawienie