reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nic nie potwierdził i niczemu nie zaprzeczył
no to trzymam kciuki za poniedzialkowe potwierdzenie :-)
:tak:no Żabko my czujemy się codziennie :tak: nawet ostatnio o 24 coś mu się pomyliło i chwilę buszował :-D najbardziej się śmialiśmy z R że jak byliśmy na zakupach w galerii to się wiercił jak oszalały całe zakupy i ja oczywiście stwierdziłam, że na pewno je lubi za mamusia ;-):tak::-D a mój R że pewnie nie lubi i dlatego się wiercił bo tak by pięknie spał podczas chodzenia jak go kołysałam :-D

poziomki - no nic nie ma co dyskutować bo pewnie gin wie co robi, pozostaje tylko cierpliwie czekać
pewnie chcial zebyscie i jemu cos kupili :-) ale sie teraz rozhasal akurat jak ja che isc spac :-D

ok babeczki ja sie klade powinnam teraz wiecej spac ale jakos wieczorem ciezko mi odejsc od kompa ale od jutra moj m ma wolne caly tydzien wiec pewnie bede miala zaleglosci na bb bo on lubi okupowac kompa jak ma wolne ale postaram sie zagladac jak najczesciej :-)

reklama
:tak:no Żabko my czujemy się codziennie :tak: nawet ostatnio o 24 coś mu się pomyliło i chwilę buszował :-D najbardziej się śmialiśmy z R że jak byliśmy na zakupach w galerii to się wiercił jak oszalały całe zakupy i ja oczywiście stwierdziłam, że na pewno je lubi za mamusia ;-):tak::-D a mój R że pewnie nie lubi i dlatego się wiercił bo tak by pięknie spał podczas chodzenia jak go kołysałam :-D

poziomki - no nic nie ma co dyskutować bo pewnie gin wie co robi, pozostaje tylko cierpliwie czekać

Mam taką nadzieje,dziwne bo czuje sie strasznie słabo i trochę kręci mi się w głowie

Żabko groszek z brzuszka zawsze coś dostaje jak jedziemy na zakupy :tak: akurat wtedy dostał dwie butelki tommee tippee takie słodziutkie ;-):tak: od tatusia bo wypatrzył :tak:

Erba Bry Kochana!!! co tak późno ... :sorry: to już najwyższa pora iść spać:tak:

Poziomki
trzymam &&&& żeby coś się wyjaśniło w najbliższym czasie :tak:;-)

Halina GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żabko groszek z brzuszka zawsze coś dostaje jak jedziemy na zakupy :tak: akurat wtedy dostał dwie butelki tommee tippee takie słodziutkie ;-):tak: od tatusia bo wypatrzył :tak:

Erba Bry Kochana!!! co tak późno ... :sorry: to już najwyższa pora iść spać:tak:

Poziomki trzymam &&&& żeby coś się wyjaśniło w najbliższym czasie :tak:;-)

Halina GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bylam na dzialeczce :-) normalnie dzis dostalam takiego powera i caly domek wysprzatałam i moje kwiatki ogarnełam szczerze mowiac to padam ale musialam zajrzec co tam slychować:-) a widze ze gwrano tu dzis

bylam na dzialeczce :-) normalnie dzis dostalam takiego powera i caly domek wysprzatałam i moje kwiatki ogarnełam szczerze mowiac to padam ale musialam zajrzec co tam slychować:-) a widze ze gwrano tu dzis

no chyba jeden z lepszych dni na BB :-D

ale niestety ja już się powoli zbieram bo oczka się zamykają i za dużo siedzę przed kompem :tak: pozycja niezbyt wygodna ;-) czas troszkę odpocząć ;-)

Żegnam Kochane

do jutra ;-)

:-)dziekuje za gratulacie i pozdrawiam , życze owocnych staranek erba dziękuje

ticker.php

Ostatnia edycja:
:-pWitam Babolki w sobotni deszczowy dzionek :sorry:

chętne zapraszam na wirtualną kawkę :-D

ja mam dziś szczytny plan - PRASOWANIE- które czeka na mnie od 3 tygodni i tylko rośnie :-(i rośnie :eek:

Pozdrawiam ;-)

ja mam dziś szczytny plan - PRASOWANIE- które czeka na mnie od 3 tygodni i tylko rośnie :-(i rośnie :eek:

Pozdrawiam ;-)

He he to tak jak ja piore mojej corci ubranka zebym nie musiala robic tego w 9 miesiacu bo pralnie mam po drugiej stronie bloku ale naszczescie sluszarki i magiel w jednym ufff duzo tego

reklama
:-)
Bry sobotnio

:-)dziekuje za gratulacie i pozdrawiam , życze owocnych staranek erba dziękuje

ticker.php

:-)

Pozdrawiam ;-)

Omg jak ja nie lubie prasowac
Miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry