Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hellooooooo słonkowitam się po długiej nie obecności ach jak ja się za Wami stęskniłam kochane no ale net mi padł i byłam uziemiona
piszcie w skrócie co sie działo tutaj?
poziomki a może to jednak ciążowa @??
już sie rozłączyłaś[
hellooooooo słonkojesteś
![]()
poziomki dziene to nieee , ale u mnie tez dziwy sie dzieja i nie wiem o co kaman![]()
ale powiem w skrocie cisza
zaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..
buziaki:*****
zdrówka dla synka i udanego remontu
pozatym pamiętam i trzymam kciuki ;-)
:-)
Dziewczyny byłam u gina i do pon czekamy i pewnie usg zrobimy.
Dostałam cyclonamine na powstrzymanie krwawienia.

Dziewczyny mam pytanko - czy ktoras leczyla kiedys infekcje biorac dowcipnie antybiotyk? Czy moze miec on wplyw na sluz (oprocz pozostalosci lekarstwa, oczywiscie)? Bo ja mam dzisiaj zajebioszczo plodny (rozciagliwy glucik), a dzis dopiero 9dc. A owulke mam zwykle 13-15 dc...
ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała i fasolkowała ;-) a co?? po co w razie czego przegapić... ;-)
już sie rozłączyłaśa chciałam z Tobą popisać
![]()
wiem złośliwość przedmiotów martwychjestem jestem , tylko cosik mnie wywala

wiem złośliwość przedmiotów martwych
a ja siedzę i obiadek sam się gotuje i wcinam kanapki z pastą rybną uhm uwielbiam![]()
aż mam ślinotok 

to wpadnij do mnie i dla ciebie starczymatko Lopop ale mi smaka narobiłaśaż mam ślinotok
Erba ile trwa ta cisza (&&&&&&&&&&)![]()