reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Kobietki:)
Ja też mam ambitny plan posprzatania chaty.
Dzisiaj dzień @ i troszkę leci ale jednak w niczym to nie przypomina mojej @,i nadal czuje się osłabiona.
Ciekawe jak mam teraz cykl policzyć!!
Mam nadzieje że u Was lepiej:)

reklama
witam się po długiej nie obecności ach jak ja się za Wami stęskniłam kochane no ale net mi padł i byłam uziemiona
piszcie w skrócie co sie działo tutaj?

poziomki a może to jednak ciążowa @??

[
witam się po długiej nie obecności ach jak ja się za Wami stęskniłam kochane no ale net mi padł i byłam uziemiona
piszcie w skrócie co sie działo tutaj?

poziomki a może to jednak ciążowa @??
hellooooooo słonko :) jesteś :)

poziomki dziene to nieee , ale u mnie tez dziwy sie dzieja i nie wiem o co kaman :)
ale powiem w skrocie cisza

zaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..
buziaki:*****

oczywiście, że cię pamiętamy :tak: zdrówka dla synka i udanego remontu :tak: pozatym pamiętam i trzymam kciuki ;-):tak::-):-D

Dziewczyny byłam u gina i do pon czekamy i pewnie usg zrobimy.
Dostałam cyclonamine na powstrzymanie krwawienia.

trzymam kciukaski :tak:

Dziewczyny mam pytanko - czy ktoras leczyla kiedys infekcje biorac dowcipnie antybiotyk? Czy moze miec on wplyw na sluz (oprocz pozostalosci lekarstwa, oczywiscie)? Bo ja mam dzisiaj zajebioszczo plodny (rozciagliwy glucik), a dzis dopiero 9dc. A owulke mam zwykle 13-15 dc...

wiem, że może mieć wpływ :tak: ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała i fasolkowała ;-) a co?? po co w razie czego przegapić... ;-)

U mnie jeszcze @ - już ta słabsza ;-) Ziółka piję ;-) I powoli szykuję się na płodne :-D

reklama
erba cały czas trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lopop miałam iść na bete w pon ale straciłam nadzieje że może jednak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry