Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hellooooooo słonkowitam się po długiej nie obecności ach jak ja się za Wami stęskniłam kochane no ale net mi padł i byłam uziemiona
piszcie w skrócie co sie działo tutaj?
poziomki a może to jednak ciążowa @??
już sie rozłączyłaś[
hellooooooo słonkojesteś
![]()
poziomki dziene to nieee , ale u mnie tez dziwy sie dzieja i nie wiem o co kaman![]()
ale powiem w skrocie cisza
zaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..
buziaki:*****
zdrówka dla synka i udanego remontu
pozatym pamiętam i trzymam kciuki ;-)
:-)
Dziewczyny byłam u gina i do pon czekamy i pewnie usg zrobimy.
Dostałam cyclonamine na powstrzymanie krwawienia.

Dziewczyny mam pytanko - czy ktoras leczyla kiedys infekcje biorac dowcipnie antybiotyk? Czy moze miec on wplyw na sluz (oprocz pozostalosci lekarstwa, oczywiscie)? Bo ja mam dzisiaj zajebioszczo plodny (rozciagliwy glucik), a dzis dopiero 9dc. A owulke mam zwykle 13-15 dc...
ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała i fasolkowała ;-) a co?? po co w razie czego przegapić... ;-)
już sie rozłączyłaśa chciałam z Tobą popisać
![]()
wiem złośliwość przedmiotów martwychjestem jestem , tylko cosik mnie wywala

wiem złośliwość przedmiotów martwych
a ja siedzę i obiadek sam się gotuje i wcinam kanapki z pastą rybną uhm uwielbiam![]()
aż mam ślinotok 

to wpadnij do mnie i dla ciebie starczymatko Lopop ale mi smaka narobiłaśaż mam ślinotok
Erba ile trwa ta cisza (&&&&&&&&&&)![]()