reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-pMaćku wydaje mi się że antybiotyk dopochwowy może mieć istotny wpływ na śluz :tak: ale na wszelki wypadek możesz wykonać kontrolny bobosex :-D

poziomki wg mnie skoro gin nie widzi nic na usg to dlaczego daje jakieś leki na powstrzymanie krwawienia :szok: powinnaś niezwłocznie udać się na betę i powtórzyć ją za dwa dni jeśli przyrasta ładnie oznacza że jest ciąża i że rozwija się prawidłowo:tak: w przeciwnym razie możesz narobić sobie problemów powstrzymując krwawienie :sorry:

Jak narazie samo się wstrzymało a na betke w pon skocze

reklama
W tym problem że tylko ten:szok:
no to zobaczymy co z tego wyjdzie
:-pMaćku wydaje mi się że antybiotyk dopochwowy może mieć istotny wpływ na śluz :tak: ale na wszelki wypadek możesz wykonać kontrolny bobosex :-D

poziomki wg mnie skoro gin nie widzi nic na usg to dlaczego daje jakieś leki na powstrzymanie krwawienia :szok: powinnaś niezwłocznie udać się na betę i powtórzyć ją za dwa dni jeśli przyrasta ładnie oznacza że jest ciąża i że rozwija się prawidłowo:tak: w przeciwnym razie możesz narobić sobie problemów powstrzymując krwawienie :sorry:
widze ze nietylko mi ten gin nieprzypadl do gustu a poziomki @ miala miec najpozniej do jutra o ile pamietam

Więc tak kochane cykle mam 30 dniowe i żabko pamiętasz dobrze bo na jutro mam termin@.
Zawsze były normalne a poczytałam sobie w necie o tej cyclonamine i podają go kobietom we wczesnej ciąży( i nie tylko) jak plamią albo krwawią.
W Wawie miałam super lekarzy a tutaj poruszam się trochę po omacku:-(

Więc tak kochane cykle mam 30 dniowe i żabko pamiętasz dobrze bo na jutro mam termin@.
Zawsze były normalne a poczytałam sobie w necie o tej cyclonamine i podają go kobietom we wczesnej ciąży( i nie tylko) jak plamią albo krwawią.
W Wawie miałam super lekarzy a tutaj poruszam się trochę po omacku:-(

ale czy on potwierdził u ciebie w 100% ciążę??

hej a jak twoj okroszek??juz czesciej go czujesz i wyrazniej??moj bulgotek(tak go nazywa moj m ) :-D wlasnie sie obudzil i troszke sie kula ale dzis wyjatkowo caly dzien spal ale to chyba przez ta pogode :-)

:tak:no Żabko my czujemy się codziennie :tak: nawet ostatnio o 24 coś mu się pomyliło i chwilę buszował :-D najbardziej się śmialiśmy z R że jak byliśmy na zakupach w galerii to się wiercił jak oszalały całe zakupy i ja oczywiście stwierdziłam, że na pewno je lubi za mamusia ;-):tak::-D a mój R że pewnie nie lubi i dlatego się wiercił bo tak by pięknie spał podczas chodzenia jak go kołysałam :-D

poziomki - no nic nie ma co dyskutować bo pewnie gin wie co robi, pozostaje tylko cierpliwie czekać

reklama
dobryyyyyyyyyyyyy wieczór babolki :-)

Dzień dobry. :-)

Czy można? :cool2:

Witamy witamy i zapraszamy :)
gdzie sie podziewałaś ???

Witajcie dziewczyny,nie było mnie tu bo miałam internet nie czynny. W środę byłam u gin. w sprawie potwierdzenia ciąży, narazie nic nie widzi, wysłał mnie na badania krwi- wczoraj zrobiłam badanie . Miłam 202,79 beta HCG jestam w ciąży, :tak: :-Dnaraście nam się udało , to mój 3 cykl. Jestem ok. 3 tygodniu ciąży, tak sie cieszę , myślałam że nam sie już nie uda a tu jest dzidziuś :-). Mąż nie wierzył jak nie zobaczył wyniników:-). Tak pragnełam jaszcze raz być kidyś w ciąży, obym tylko donosiła i urodziła zdrowe malęństwo. Ja czułam żę noszę pod swoim sercem dzieciątko, mam wzdędy brzuch, senność, bółe dłowy no ale jakoś to zniosę , przeciesz NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA.
DZIEWCZYNY OBY I WAM SIE UDAŁO :tak: ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, POZDRAWIAM MOŻE WIECZOREM ZAJRZE DO WAS, MIŁEGO WIECZORU
GRATULACJE !!!!!!!!!
zaglądam do was aby was pozdrowić!
nie wiem czy mnie pamietacie niektóre z was.. mało zaglądam na ogólny juz wiem i sorki...
ogólnie u mnie okej!
teraz ciężkie dni bo synek chory mocno i jeszcze remont nam sie w łaziencie ciągnie mam dosyc mowie wam;/ za słaba jestm..

buziaki:*****
Witaj Kinia
Pozdrowionka i zdrówka dla synka
Dziewczyny mam pytanko - czy ktoras leczyla kiedys infekcje biorac dowcipnie antybiotyk? Czy moze miec on wplyw na sluz (oprocz pozostalosci lekarstwa, oczywiscie)? Bo ja mam dzisiaj zajebioszczo plodny (rozciagliwy glucik), a dzis dopiero 9dc. A owulke mam zwykle 13-15 dc...

a może tym razem wcześniej bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry