reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
uschłabym zanim bym dojechała ;-):-D ale miło że proponujesz :-)

ostatnio chodzi za mną makrela wędzona ;-):-p a na obiadek gulasz z kaszką :-pzaraz ma przyjechać gościu od szafy na pomiar ciekawe ile zaśpiewa :sorry: bo ostatnio w indeco zaśpiewali 3,500:szok:
no to zrobię Tobie większego smaka - to z makreli a pasta robiona własnoręcznie w domku
w ogóle dziewczyny co raz mniej lubię rzeczy kupione trącą mi chemią
wczoraj robiłam leczo a mam go tyle że jak wpadniecie to się najecie do woli i robiłam nawet takie z marchewką pycha

poziomki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo to może być synuś

ostatnio chodzi za mną makrela wędzona ;-):-p a na obiadek gulasz z kaszką :-pzaraz ma przyjechać gościu od szafy na pomiar ciekawe ile zaśpiewa :sorry: bo ostatnio w indeco zaśpiewali 3,500:szok:[/QUOTE]
powiem Tobie ze szafy takie do zabudowy nie sa tanie

no to zrobię Tobie większego smaka - to z makreli a pasta robiona własnoręcznie w domku
wczoraj robiłam leczo a mam go tyle że jak wpadniecie to się najecie do woli i robiłam nawet takie z marchewką pycha
poziomki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo to może być synuś

Lopciu mniam mniam tez bym sobie zjadła , ja tez wole domowe wyroby
Dziewczyny a jak może wyglądać @ w ciąży????? Bo w necie to co chwila inna teoria
własnie rozne rzeczy pisza i człowiek juz nie wie co i jak

ostatnio chodzi za mną makrela wędzona ;-):-p a na obiadek gulasz z kaszką :-pzaraz ma przyjechać gościu od szafy na pomiar ciekawe ile zaśpiewa :sorry: bo ostatnio w indeco zaśpiewali 3,500:szok:
powiem Tobie ze szafy takie do zabudowy nie sa tanie

Lopciu mniam mniam tez bym sobie zjadła , ja tez wole domowe wyroby

własnie rozne rzeczy pisza i człowiek juz nie wie co i jak[/QUOTE]

Nie są tanie ale cholernie praktyczne i estetyczne:)
Narobiłyście mi smaka na tą paste chyba zrobie:) ja teą unikam gotowców szczególnie ze względu na dzieciaki

Witam!
Uprzejmie informuje, ze wcale nie siedze w krzakach;-) Wczoraj piwkowalam z kumpela a pozniej i dzis rano nie mialam neta:no:
Z marchewka? Poprosze przepis. A robisz tez leczo do sloikow?

Erba
co z Twoja @?

reklama
erbuś a co z tym chirurgiem naczyniowym??

pamietasz jak mi te nogi spuchły to poszłam do lek rodzinnego , i dała mi skierowanie moze jakies zylaki albo co ?? nie wiem pojde to moze os innego mi powie bo moja rodzinna pow ze to tłuscz !!!!! przy kolanach przy kostkach , a ja jej na to ze od soboty tak tłuszcz naszedł i bolii , ach ci nasi lekarze czasem mysle ze co niektorzy pomylili sie z powołaniem chyba

Witam!
Uprzejmie informuje, ze wcale nie siedze w krzakach;-) Wczoraj piwkowalam z kumpela a pozniej i dzis rano nie mialam neta:no:
Z marchewka? Poprosze przepis. A robisz tez leczo do sloikow?

Erba
co z Twoja @?

cisza , hmm ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry