Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochane zmykam bo trzeba się wykąpać bo do mamci na urodzinki idziemy
do juterka papatki
Nie biore leków i przestało lecieć(o ile tak to można nazwać),mam tylko lekko przybrudzony papierjak tak cię męczy to może faktycznie idz na tą betę i będziesz wiedzieć czy to @bo tak leki na zatrzymanie brać, a potem na wywołanie to lipa ;-) jeszcze się coś poprzestawia...
to i ja skorzystamza tydzień wolne to się wezmę za przetwory ;-)
A ile krzykneli za szafe?
witam wszystkie weekendowo
mam pewien klopot a laski na watku 2011 chyba jeszcze malo doswiadczone sa w dlugotrwalych probach zajscia ;-) otoz we wtorek mialam hsg tylko nie wiem czy to samo co w Polsce, bo jak w interneie czytam to mi wlosy deba staja (narkoza, bol nie do zniesienia itd.). Ja mialam bez zadnego znieczulenia, na poczatku dostalam atropine na rozluznienie miesni gladkich a potem badanie. Nie powiem, nie byl to najprzyjemniejszy sposob na spedzenie przedpoludnia ale nie bylo tez zle. Bolalo troche przy mocowaniu calego sprzetu ale podobno glownie przez moje tylozgiecie wredne. Potem bolalo ale to trwa tylko 10 minut. W kazdym razie - do sedna. We wtorek rano hsg, w czwartek wieczorem przytulanki i zaczal mi wylatywac sluz bardzo brazowy. W piatek bylo tego bardzo duzo (jak na sluz) a i teraz caly czas leci taki brudas. Czy ktoras z Wasmiala takie krwawienie po hsg? Nie bardzo wiem czy sie bac czy sie nie bac, czy sie przytulac czy nie (owulka jutro!), bo lekarz na badaniu powiedzial, ze do roboty w tym i przyszlym cylku, bo hsg zwieksza prawdopodobienstwo.
bede bardzo wdzieczna za wszelkie sugestie
sciskam mocno!
Witam się sobotnio
u mnie temperatura dzisiaj 36,7 wiec ta wczorajsza to jakas anomalia była chyba ;p
poziomki - trzymam kciuki żeby się w końcu wszystko wyjasniło
milej soboty moje drogie ja wracam do W trenowac przed plodnymi ;p
My to jak robimy leczo to od razu miecho kladziemy - tzn kupujemy "mieszanke bigosowa" (skrawki wedlin), podsmazamy i mieszamy ze wszystkim.
kochane zmykam bo trzeba się wykąpać bo do mamci na urodzinki idziemy
do juterka papatki

Nie biore leków i przestało lecieć(o ile tak to można nazwać),mam tylko lekko przybrudzony papier
Witam się sobotnio
u mnie temperatura dzisiaj 36,7 wiec ta wczorajsza to jakas anomalia była chyba ;p
ja przy @ mam skoki z niskiej na wysoką, ale później się normuje: niska, skok, wysoka ;-)witam wszystkie weekendowo
mam pewien klopot a laski na watku 2011 chyba jeszcze malo doswiadczone sa w dlugotrwalych probach zajscia ;-) otoz we wtorek mialam hsg tylko nie wiem czy to samo co w Polsce, bo jak w interneie czytam to mi wlosy deba staja (narkoza, bol nie do zniesienia itd.). Ja mialam bez zadnego znieczulenia, na poczatku dostalam atropine na rozluznienie miesni gladkich a potem badanie. Nie powiem, nie byl to najprzyjemniejszy sposob na spedzenie przedpoludnia ale nie bylo tez zle. Bolalo troche przy mocowaniu calego sprzetu ale podobno glownie przez moje tylozgiecie wredne. Potem bolalo ale to trwa tylko 10 minut. W kazdym razie - do sedna. We wtorek rano hsg, w czwartek wieczorem przytulanki i zaczal mi wylatywac sluz bardzo brazowy. W piatek bylo tego bardzo duzo (jak na sluz) a i teraz caly czas leci taki brudas. Czy ktoras z Wasmiala takie krwawienie po hsg? Nie bardzo wiem czy sie bac czy sie nie bac, czy sie przytulac czy nie (owulka jutro!), bo lekarz na badaniu powiedzial, ze do roboty w tym i przyszlym cylku, bo hsg zwieksza prawdopodobienstwo.
sciskam mocno!

Sadze, ze mialas to samo badanie co my. Bo ja przed tez sie roznych niestworzonych rzeczy naczytalam, a faktycznie nie bylo tak zlewitam wszystkie weekendowo
sciskam mocno!