• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sadze, ze mialas to samo badanie co my. Bo ja przed tez sie roznych niestworzonych rzeczy naczytalam, a faktycznie nie bylo tak zle:tak:
I po badaniu rowniez mialam plamnienia, ale raczej czerwone. Twoje sa brazowe moze dlatego, ze tak dlugo byly w srodku;-)
Ruszaj do boju i powodzenia!

Dziewczyny mam jeszcze pytanie a propo zapraw. Czy ma ktoras sprawdzony przepis na ogorki kiszone do sloikow. Bo ja jak kiedys zrobilam to mi sie popsuly...
ja tez kiedys robilam i wyszly wstretne dlatego odpuscilam i wole se kupic sloiczek ( no ale jak ty masz ich az tyle to cos trzeba z nimi zrobic :) )

reklama
możesz sobie luknąć na mój wykres na FF :tak: ja przy @ mam skoki z niskiej na wysoką, ale później się normuje: niska, skok, wysoka ;-)

[/COLOR]

jestem z twoim wykresem na bieżąco ;p pozwoliłam sobie popodglądac :)

Sadze, ze mialas to samo badanie co my. Bo ja przed tez sie roznych niestworzonych rzeczy naczytalam, a faktycznie nie bylo tak zle:tak:
I po badaniu rowniez mialam plamnienia, ale raczej czerwone. Twoje sa brazowe moze dlatego, ze tak dlugo byly w srodku;-)
Ruszaj do boju i powodzenia!

Dziewczyny mam jeszcze pytanie a propo zapraw. Czy ma ktoras sprawdzony przepis na ogorki kiszone do sloikow. Bo ja jak kiedys zrobilam to mi sie popsuly...

moja mama robi swietne ogórki - jutro podpytam i napisze ci jak ona to robi

a kiedy term,in @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Żabko groszek z brzuszka zawsze coś dostaje jak jedziemy na zakupy :tak: akurat wtedy dostał dwie butelki tommee tippee takie słodziutkie ;-):tak: od tatusia bo wypatrzył :tak:

Erba Bry Kochana!!! co tak późno ... :sorry: to już najwyższa pora iść spać:tak:

Poziomki
trzymam &&&& żeby coś się wyjaśniło w najbliższym czasie :tak:;-)

Halina GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to sie kulal bo sie cieszy ze dostal :-)
:-)
Bry sobotnio

:-)

Omg jak ja nie lubie prasowac
Miłego dzionka
kocham prasowac moglabym prasowac za kase hahahaha
oczywiście, że cię pamiętamy :tak: zdrówka dla synka i udanego remontu :tak: pozatym pamiętam i trzymam kciuki ;-):tak::-):-D

trzymam kciukaski :tak:

wiem, że może mieć wpływ :tak: ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała i fasolkowała ;-) a co?? po co w razie czego przegapić... ;-)

U mnie jeszcze @ - już ta słabsza ;-) Ziółka piję ;-) I powoli szykuję się na płodne :-D
no to mezus sie juz pewnie doczekac niemoze :-)
dziewczyny wpadnijcie do mnie pogadamy pożalimy się
od razu nam humorek się poprawi
a gdzier dokladnie mieszkasz?? pomortsie to niedaleko bo ja kuj-pom :-)

nie wiem sama , dzis 33 dc

elloooo batonik

mam nadzieję że u Ciebie @ nie robi sobie jaj ;-) bo w tym miesiącu są wyjątkowo wredne te @ :wściekła/y: nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak:

nieskromnie powiem :zawstydzona/y: widziałyście jak przeskoczył mi suwaczek :zawstydzona/y: taki prawdziwy dzidziulek już we mnie siedzi :tak: i chyba się mocno rozpycha bo w tydzień mój brzuch stał się duuuuży :szok:

mam nadzieję że u Ciebie @ nie robi sobie jaj ;-) bo w tym miesiącu są wyjątkowo wredne te @ :wściekła/y: nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak:

nieskromnie powiem :zawstydzona/y: widziałyście jak przeskoczył mi suwaczek :zawstydzona/y: taki prawdziwy dzidziulek już we mnie siedzi :tak: i chyba się mocno rozpycha bo w tydzień mój brzuch stał się duuuuży :szok:

podejzewam na 98 % ze jednak robi mnie w balona ,
a suwaczek mknie az sie nie chce wierzyc ,( jakbym jechala z Toba na tym wozku tez bym taki miala :( )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry