reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sadze, ze mialas to samo badanie co my. Bo ja przed tez sie roznych niestworzonych rzeczy naczytalam, a faktycznie nie bylo tak zle:tak:
I po badaniu rowniez mialam plamnienia, ale raczej czerwone. Twoje sa brazowe moze dlatego, ze tak dlugo byly w srodku;-)
Ruszaj do boju i powodzenia!

Dziewczyny mam jeszcze pytanie a propo zapraw. Czy ma ktoras sprawdzony przepis na ogorki kiszone do sloikow. Bo ja jak kiedys zrobilam to mi sie popsuly...
ja tez kiedys robilam i wyszly wstretne dlatego odpuscilam i wole se kupic sloiczek ( no ale jak ty masz ich az tyle to cos trzeba z nimi zrobic :) )

reklama
możesz sobie luknąć na mój wykres na FF :tak: ja przy @ mam skoki z niskiej na wysoką, ale później się normuje: niska, skok, wysoka ;-)

[/COLOR]

jestem z twoim wykresem na bieżąco ;p pozwoliłam sobie popodglądac :)

Sadze, ze mialas to samo badanie co my. Bo ja przed tez sie roznych niestworzonych rzeczy naczytalam, a faktycznie nie bylo tak zle:tak:
I po badaniu rowniez mialam plamnienia, ale raczej czerwone. Twoje sa brazowe moze dlatego, ze tak dlugo byly w srodku;-)
Ruszaj do boju i powodzenia!

Dziewczyny mam jeszcze pytanie a propo zapraw. Czy ma ktoras sprawdzony przepis na ogorki kiszone do sloikow. Bo ja jak kiedys zrobilam to mi sie popsuly...

moja mama robi swietne ogórki - jutro podpytam i napisze ci jak ona to robi

a kiedy term,in @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Żabko groszek z brzuszka zawsze coś dostaje jak jedziemy na zakupy :tak: akurat wtedy dostał dwie butelki tommee tippee takie słodziutkie ;-):tak: od tatusia bo wypatrzył :tak:

Erba Bry Kochana!!! co tak późno ... :sorry: to już najwyższa pora iść spać:tak:

Poziomki
trzymam &&&& żeby coś się wyjaśniło w najbliższym czasie :tak:;-)

Halina GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to sie kulal bo sie cieszy ze dostal :-)
:-)
Bry sobotnio

:-)

Omg jak ja nie lubie prasowac
Miłego dzionka
kocham prasowac moglabym prasowac za kase hahahaha
oczywiście, że cię pamiętamy :tak: zdrówka dla synka i udanego remontu :tak: pozatym pamiętam i trzymam kciuki ;-):tak::-):-D

trzymam kciukaski :tak:

wiem, że może mieć wpływ :tak: ale na twoim miejscu bym nie ryzykowała i fasolkowała ;-) a co?? po co w razie czego przegapić... ;-)

U mnie jeszcze @ - już ta słabsza ;-) Ziółka piję ;-) I powoli szykuję się na płodne :-D
no to mezus sie juz pewnie doczekac niemoze :-)
dziewczyny wpadnijcie do mnie pogadamy pożalimy się
od razu nam humorek się poprawi
a gdzier dokladnie mieszkasz?? pomortsie to niedaleko bo ja kuj-pom :-)

nie wiem sama , dzis 33 dc

elloooo batonik

mam nadzieję że u Ciebie @ nie robi sobie jaj ;-) bo w tym miesiącu są wyjątkowo wredne te @ :wściekła/y: nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak:

nieskromnie powiem :zawstydzona/y: widziałyście jak przeskoczył mi suwaczek :zawstydzona/y: taki prawdziwy dzidziulek już we mnie siedzi :tak: i chyba się mocno rozpycha bo w tydzień mój brzuch stał się duuuuży :szok:

mam nadzieję że u Ciebie @ nie robi sobie jaj ;-) bo w tym miesiącu są wyjątkowo wredne te @ :wściekła/y: nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak:

nieskromnie powiem :zawstydzona/y: widziałyście jak przeskoczył mi suwaczek :zawstydzona/y: taki prawdziwy dzidziulek już we mnie siedzi :tak: i chyba się mocno rozpycha bo w tydzień mój brzuch stał się duuuuży :szok:

podejzewam na 98 % ze jednak robi mnie w balona ,
a suwaczek mknie az sie nie chce wierzyc ,( jakbym jechala z Toba na tym wozku tez bym taki miala :( )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry