• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dzieki za odpowiedzi! troche sie uspokoilam!

strasznie mi sie na tym forum podoba plynne przechodzenie od hsg, krawienia i roznych oblesnosci do kiszonych ogorkow w jednym poscie :)

sciskam was na placek!

witam niedzielnie w pochmurny dzionek
gdzie sie podziałyście ? ja czekam na was z ciepłą jajeczniczką:)

Witam niedzielnie ;-) i ja

Lopop pyszna jajeczniczka właśnie skończyłam :-p a że mój R wczoraj był na ognisku męskim i wiadomo jak się czuje to chociaż w Twoim towarzystwie zjadłam :tak:

dzisiaj miałam koszmarną noc :szok: o godzinie 4:00 jeszcze nie mogłam usnąć :no: masakra już wiem co czuła Myszka ostatnio jak nie mogła spać :sorry: ja miałam takiego nerwa że :szok: a wszystko zaczęło się od tego, że już lekko przysypiałam i miałam włączony telewizor i wstałam siusiu i patrze a tam Fredi Kruger w telewizji :szok: i już dupa blada ze spania :-( potem przyszedł R i zdawał relacje z ogniska i potem on smacznie zasnął a ja się kulałam z boku na bok :-(

Witam niedzielnie ;-) i ja

Lopop pyszna jajeczniczka właśnie skończyłam :-p a że mój R wczoraj był na ognisku męskim i wiadomo jak się czuje to chociaż w Twoim towarzystwie zjadłam :tak:

dzisiaj miałam koszmarną noc :szok: o godzinie 4:00 jeszcze nie mogłam usnąć :no: masakra już wiem co czuła Myszka ostatnio jak nie mogła spać :sorry: ja miałam takiego nerwa że :szok: a wszystko zaczęło się od tego, że już lekko przysypiałam i miałam włączony telewizor i wstałam siusiu i patrze a tam Fredi Kruger w telewizji :szok: i już dupa blada ze spania :-( potem przyszedł R i zdawał relacje z ogniska i potem on smacznie zasnął a ja się kulałam z boku na bok :-(
miło mi że skorzystałaś z mojego towarzystwa przy śniadanku
ja dzisiaj tez miałam jakąś ciężką noc nad ranem się obudziłam i już nie mogłam spać , przewracałam się z boku na bok masakra jakaś może to przez ten niż w powietrzu:baffled:
chyba za dużo wilgoci a może kawka u mojej mamci wypita wieczorem chociaż po drinkach to raczej spać się chce dobrze no nie???:nerd:

czesc dziewczyny co u was .oje samopoczucie dobre senność , mdłośći . pogoda pochmurna ,
BATONIK jak sie czujesz u mnie narazie nie jest zle ale wszystko do zniesienia bo NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA
ticker.php

Bry niedzielnie :)

Ojej nie załapałam sie na jajeczniczkę buuuuuuu ani na kawusię, ale moze na jakiś pyszny obiadek :)
Ja dziś dobrze spałam ze az mi sie nie chciało wstać :)
Miłego dnia Wam życzę
ps cicho sza , ale krzyzyk napierdziela takze kolejna bramka z zonkiem

Bry niedzielnie :)

Ojej nie załapałam sie na jajeczniczkę buuuuuuu ani na kawusię, ale moze na jakiś pyszny obiadek :)
Ja dziś dobrze spałam ze az mi sie nie chciało wstać :)
Miłego dnia Wam życzę
ps cicho sza , ale krzyzyk napierdziela takze kolejna bramka z zonkiem
Dobry!
Ja tez sie nie zalapalam, bo spalam do 10.30:szok:

Ty o tym zonku juz od tygodnia nam piszesz. I co?.....zonk:-D;-)

reklama
:-) skoro grono się powiększyło to czas na ... wirtualną kawkę ;-) zapraszam :tak:

Erba coś nie halo z tym zonkiem :-D nie licz już na niego ;-):-)

Maćku jak tam ogóreczki :happy: po nocach Ci się nie śniły :baffled: czy dopiero dziś będziesz je robić :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry