reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dzieki za odpowiedzi! troche sie uspokoilam!

strasznie mi sie na tym forum podoba plynne przechodzenie od hsg, krawienia i roznych oblesnosci do kiszonych ogorkow w jednym poscie :)

sciskam was na placek!

witam niedzielnie w pochmurny dzionek
gdzie sie podziałyście ? ja czekam na was z ciepłą jajeczniczką:)

Witam niedzielnie ;-) i ja

Lopop pyszna jajeczniczka właśnie skończyłam :-p a że mój R wczoraj był na ognisku męskim i wiadomo jak się czuje to chociaż w Twoim towarzystwie zjadłam :tak:

dzisiaj miałam koszmarną noc :szok: o godzinie 4:00 jeszcze nie mogłam usnąć :no: masakra już wiem co czuła Myszka ostatnio jak nie mogła spać :sorry: ja miałam takiego nerwa że :szok: a wszystko zaczęło się od tego, że już lekko przysypiałam i miałam włączony telewizor i wstałam siusiu i patrze a tam Fredi Kruger w telewizji :szok: i już dupa blada ze spania :-( potem przyszedł R i zdawał relacje z ogniska i potem on smacznie zasnął a ja się kulałam z boku na bok :-(

Witam niedzielnie ;-) i ja

Lopop pyszna jajeczniczka właśnie skończyłam :-p a że mój R wczoraj był na ognisku męskim i wiadomo jak się czuje to chociaż w Twoim towarzystwie zjadłam :tak:

dzisiaj miałam koszmarną noc :szok: o godzinie 4:00 jeszcze nie mogłam usnąć :no: masakra już wiem co czuła Myszka ostatnio jak nie mogła spać :sorry: ja miałam takiego nerwa że :szok: a wszystko zaczęło się od tego, że już lekko przysypiałam i miałam włączony telewizor i wstałam siusiu i patrze a tam Fredi Kruger w telewizji :szok: i już dupa blada ze spania :-( potem przyszedł R i zdawał relacje z ogniska i potem on smacznie zasnął a ja się kulałam z boku na bok :-(
miło mi że skorzystałaś z mojego towarzystwa przy śniadanku
ja dzisiaj tez miałam jakąś ciężką noc nad ranem się obudziłam i już nie mogłam spać , przewracałam się z boku na bok masakra jakaś może to przez ten niż w powietrzu:baffled:
chyba za dużo wilgoci a może kawka u mojej mamci wypita wieczorem chociaż po drinkach to raczej spać się chce dobrze no nie???:nerd:

czesc dziewczyny co u was .oje samopoczucie dobre senność , mdłośći . pogoda pochmurna ,
BATONIK jak sie czujesz u mnie narazie nie jest zle ale wszystko do zniesienia bo NAPRAWDE WARTO DLA MALEŃSTWA
ticker.php

Bry niedzielnie :)

Ojej nie załapałam sie na jajeczniczkę buuuuuuu ani na kawusię, ale moze na jakiś pyszny obiadek :)
Ja dziś dobrze spałam ze az mi sie nie chciało wstać :)
Miłego dnia Wam życzę
ps cicho sza , ale krzyzyk napierdziela takze kolejna bramka z zonkiem

Bry niedzielnie :)

Ojej nie załapałam sie na jajeczniczkę buuuuuuu ani na kawusię, ale moze na jakiś pyszny obiadek :)
Ja dziś dobrze spałam ze az mi sie nie chciało wstać :)
Miłego dnia Wam życzę
ps cicho sza , ale krzyzyk napierdziela takze kolejna bramka z zonkiem
Dobry!
Ja tez sie nie zalapalam, bo spalam do 10.30:szok:

Ty o tym zonku juz od tygodnia nam piszesz. I co?.....zonk:-D;-)

reklama
:-) skoro grono się powiększyło to czas na ... wirtualną kawkę ;-) zapraszam :tak:

Erba coś nie halo z tym zonkiem :-D nie licz już na niego ;-):-)

Maćku jak tam ogóreczki :happy: po nocach Ci się nie śniły :baffled: czy dopiero dziś będziesz je robić :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry