he dobre uśmiałam się ;-)
Maćku zostaw te ogóry !!! i wracaj
a ja dzis sama w domku m pojechal na ryby i pewnie nocke zaliczy , mlodziez cos tam oglada e......
spadam kochane
dobrej nocki
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he dobre uśmiałam się ;-)
witam niedzielnie w pochmurny dzionek
gdzie sie podziałyście ? ja czekam na was z ciepłą jajeczniczką![]()
a że mój R wczoraj był na ognisku męskim i wiadomo jak się czuje to chociaż w Twoim towarzystwie zjadłam 
o godzinie 4:00 jeszcze nie mogłam usnąć
masakra już wiem co czuła Myszka ostatnio jak nie mogła spać
ja miałam takiego nerwa że
a wszystko zaczęło się od tego, że już lekko przysypiałam i miałam włączony telewizor i wstałam siusiu i patrze a tam Fredi Kruger w telewizji
i już dupa blada ze spania :-( potem przyszedł R i zdawał relacje z ogniska i potem on smacznie zasnął a ja się kulałam z boku na bok :-(miło mi że skorzystałaś z mojego towarzystwa przy śniadankuWitam niedzielnie ;-) i ja
Lopop pyszna jajeczniczka właśnie skończyłama że mój R wczoraj był na ognisku męskim i wiadomo jak się czuje to chociaż w Twoim towarzystwie zjadłam
dzisiaj miałam koszmarną noco godzinie 4:00 jeszcze nie mogłam usnąć
masakra już wiem co czuła Myszka ostatnio jak nie mogła spać
ja miałam takiego nerwa że
a wszystko zaczęło się od tego, że już lekko przysypiałam i miałam włączony telewizor i wstałam siusiu i patrze a tam Fredi Kruger w telewizji
i już dupa blada ze spania :-( potem przyszedł R i zdawał relacje z ogniska i potem on smacznie zasnął a ja się kulałam z boku na bok :-(

Dobry!Bry niedzielnie![]()
Ojej nie załapałam sie na jajeczniczkę buuuuuuu ani na kawusię, ale moze na jakiś pyszny obiadek![]()
Ja dziś dobrze spałam ze az mi sie nie chciało wstać![]()
Miłego dnia Wam życzę
ps cicho sza , ale krzyzyk napierdziela takze kolejna bramka z zonkiem

;-)