reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mam nadzieję że u Ciebie @ nie robi sobie jaj ;-) bo w tym miesiącu są wyjątkowo wredne te @ :wściekła/y: nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&;-):tak:

nieskromnie powiem :zawstydzona/y: widziałyście jak przeskoczył mi suwaczek :zawstydzona/y: taki prawdziwy dzidziulek już we mnie siedzi :tak: i chyba się mocno rozpycha bo w tydzień mój brzuch stał się duuuuży :szok:
no to koniecznie sie pochwal ja zawsze czekam na ftoki brzuszkow :-) tylko mysza ciagle mi sie wymigoje jedza jedna hehehehe bo reszte juz widzialam :-)
Witam niedzielnie. ;-)
i jak robilas dla nas tesciora???
Niestety mój aparat nie daje rady zrobić wyrażnego zdjęcia:/
no to musisz wcisnac w aparacie taki guzik przy ktorym jest kwu=iatek wtedy fotki wychodza wyrazne z batrdzo bliska a jutro mykaj na betke i pochwal sie wynikiem :-)

ja pier...ole wje..alo mi gdzies sowaczek ciazowy wrrrrr.....

no to koniecznie sie pochwal ja zawsze czekam na ftoki brzuszkow :-) tylko mysza ciagle mi sie wymigoje jedza jedna hehehehe bo reszte juz widzialam :-)

i jak robilas dla nas tesciora???

no to musisz wcisnac w aparacie taki guzik przy ktorym jest kwu=iatek wtedy fotki wychodza wyrazne z batrdzo bliska a jutro mykaj na betke i pochwal sie wynikiem :-)

ja pier...ole wje..alo mi gdzies sowaczek ciazowy wrrrrr.....

Niestety mam do d..py aparat

Dziękuję Kochana. :-)
Na budowie właśnie parapety się kleją. ;-)
Dziś jedziemy dokupić jeszcze parę rzeczy i przy okazji farby. :-)
Ach,już bym chciała koniec tego bałaganu. ;-)

ja lubię remonty ;-) można fajnie pokoiki porobić ;-) my robimy u mojej mamy także mogę znów wykazać się pomysłowością :-p
zresztą po bałaganiku będziecie cieszyć się z efektu :tak::-D

Cze dziewczyny:)
Albo mam omamy albo miałam cień cienia 2 kreseczki...
U mnie budowa dopiero się zaczyna:/

to trzymam kciukaski ;-)

:-)poziomki, erba kciuki&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte. Poziomki czekam z niecierpliwością na wyniki Twojej bety daj znać jak już coś będziesz wiedziała, a Ty erba kiedy testujesz?:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry