Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda... No,ale jutro betka tak? Więc wszystko powinno być jasne. ;-)
poziomki - po cichutku juz Ci gratuluje cienia cienia kreski, mdlosci i innych cudownych nieprzyjemnosci!![]()
no to koniecznie sie pochwal ja zawsze czekam na ftoki brzuszkow :-) tylko mysza ciagle mi sie wymigoje jedza jedna hehehehe bo reszte juz widzialam :-)mam nadzieję że u Ciebie @ nie robi sobie jaj ;-) bo w tym miesiącu są wyjątkowo wredne te @nie pozostaje nic innego jak tylko trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&;-)
nieskromnie powiemwidziałyście jak przeskoczył mi suwaczek
taki prawdziwy dzidziulek już we mnie siedzi
i chyba się mocno rozpycha bo w tydzień mój brzuch stał się duuuuży
![]()
i jak robilas dla nas tesciora???Witam niedzielnie. ;-)
no to musisz wcisnac w aparacie taki guzik przy ktorym jest kwu=iatek wtedy fotki wychodza wyrazne z batrdzo bliska a jutro mykaj na betke i pochwal sie wynikiem :-)Niestety mój aparat nie daje rady zrobić wyrażnego zdjęcia:/
no to koniecznie sie pochwal ja zawsze czekam na ftoki brzuszkow :-) tylko mysza ciagle mi sie wymigoje jedza jedna hehehehe bo reszte juz widzialam :-)
i jak robilas dla nas tesciora???
no to musisz wcisnac w aparacie taki guzik przy ktorym jest kwu=iatek wtedy fotki wychodza wyrazne z batrdzo bliska a jutro mykaj na betke i pochwal sie wynikiem :-)
ja pier...ole wje..alo mi gdzies sowaczek ciazowy wrrrrr.....
Dziękuję Kochana. :-)
Na budowie właśnie parapety się kleją. ;-)
Dziś jedziemy dokupić jeszcze parę rzeczy i przy okazji farby. :-)
Ach,już bym chciała koniec tego bałaganu. ;-)

Cze dziewczyny
Albo mam omamy albo miałam cień cienia 2 kreseczki...
U mnie budowa dopiero się zaczyna:/
Oczywiście że dam znać od razu:-)poziomki, erba kciuki&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte. Poziomki czekam z niecierpliwością na wyniki Twojej bety daj znać jak już coś będziesz wiedziała, a Ty erba kiedy testujesz?![]()