reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosiu,ja się cieszę na ten wyjazd strasznie,ale z drugiej strony jakoś mi tak źle,że jedziemy bez Zuzi. :zawstydzona/y: :-(

Z tą wizytą dobrze zrobiłaś! Ja też bym nie wytrzymała tyle czasu. :zawstydzona/y: Taki ze mnie niecierpliwiec. :sorry:

Jednak coś mi się wydaje,że @ i u mnie zawita. Kurde,oby tylko nie spóźniona!
W sumie,to daaaaaaaawno testu nie robiłam. :cool2: :laugh2:

reklama
Tosiu,ja się cieszę na ten wyjazd strasznie,ale z drugiej strony jakoś mi tak źle,że jedziemy bez Zuzi. :zawstydzona/y: :-(

Z tą wizytą dobrze zrobiłaś! Ja też bym nie wytrzymała tyle czasu. :zawstydzona/y: Taki ze mnie niecierpliwiec. :sorry:

Kochana Zuzia zostanie z babcia i napewno bedzie oki wszystko a wam czasami przyda sie taki wyjazd tylko we dwoje :-)

od wczoraj chodze taka mega struta, dzisiaj przekopalam caly net naczytalam sie opini na temat lekarzy, zadzwonilam do gamety pogadalam chwile z pania i sie umowilam a trudno - moze zle robie ale przynajmniej psychicznie bede sie lepiej czula

moze zatestuj.... ?? :-)

Tosiu,coś czuję,że nie ma sensu,bo już mnie coś zaczyna kuć w podbrzuszu. Poza tym i tak nie mam testu w domu. :sorry2:

Kochana,przecież wiesz,że dobre psychiczne samopoczucie jest najważniejsze! I skoro tak Ci intuicja podpowiedziała,to dobrze zrobiłaś rejestrując się tam! Ja to WIEM! :tak: :-)

Tosiu,coś czuję,że nie ma sensu,bo już mnie coś zaczyna kuć w podbrzuszu. Poza tym i tak nie mam testu w domu. :sorry2:

Kochana,przecież wiesz,że dobre psychiczne samopoczucie jest najważniejsze! I skoro tak Ci intuicja podpowiedziała,to dobrze zrobiłaś rejestrując się tam! Ja to WIEM! :tak: :-)

no zobaczymy we wtorek na 17 do dr czecha ide mam nadzieje ze cos wymysli i nam pomoze :)

Witam się i ja i mam pytanko w zwiazku z mierzeniem temeperatury :zawstydzona/y: jak głęboko się ją mierzy - bo ja chyba dzisiaj poszałałam jakaś dziwna ta tempaeratura mi wyszła :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jak gleboko??hmm.. no tak zeby koncowka byla w srodku cala
Dzień dobry. :-)

Czy można? :cool2:
no w koncu zawitalas :-) pochwal sie jakismis fotami z budowy :-)

Cześć Słoneczko! :-)
Czyżbyś myślała o mnie w miejscowości na M.,jak byłaś na wakacyjnych zakupach? :laugh2: :laugh2: :laugh2:

U mnie,hm... :sorry: Budowa pełną parą - zostały do zrobienia schody,parapety,malowanie i panele. No i można się wprowadzać. ;-) :-p
Staranka,hm... Jutro termin @. Jeśli ma przyjść,to mam nadzieję,że się nie spóźni,bo za tydzień wyjeżdżam. :-D :tak:
Pewna sprawa trochę się Nam pochrzaniła,ale powoli wychodzimy na prostą... Mam nadzieję,że jakoś to będzie. :-)
A Zuzia ostatnio stwierdziła,że będzie żużlowcem. :-D

Reszta bez zmian. :laugh2:
hardkorowa ta zuzia hihihi ciekawe co bedzie nastepne :-) a juz niedlugo do przedszkola :-) plecak i chlebak juz zakupiony z zygzakiem??? ;-)
zazdroszcze tez bym pojechala gdzie odreagowac

zobacz Agutka maćku tak krzyczała ze nie ma z kim kawy pic a teraz co poszła sobie ;-) czarownica

Agutka powiem ci w sekrecie że umówilam sie do gamety w gdyni - chyba nie dam rady czekac miesiac na wizyte w invicie :-(
ale pisalas ze w gamecie gorzej i drozej ja bym chyba poczekala skoro mowilas ze w invikcie lepiej jest ale rto juz twoja decyzja ja trzymam kciuki zeby pomoglo

bo z nami niepisalas i niemial cie kto na test nakuszac dlatego nierobilas hihihi to jutro mozesz zrobic dla nas ;-)

hardkorowa ta zuzia hihihi ciekawe co bedzie nastepne :-) a juz niedlugo do przedszkola :-) plecak i chlebak juz zakupiony z zygzakiem??? ;-)

ale pisalas ze w gamecie gorzej i drozej ja bym chyba poczekala skoro mowilas ze w invikcie lepiej jest ale rto juz twoja decyzja ja trzymam kciuki zeby pomoglo

bo z nami niepisalas i niemial cie kto na test nakuszac dlatego nierobilas hihihi to jutro mozesz zrobic dla nas ;-)

dzisiaj przekopalam caly net i znalazlam lekarza ktory przyjmowal kiedys w invicie i podobno jest swietnym specjalistą od niepłodnosci - ma same dobre opinie wiec chce sprobowac u niego - zobaczymy co powie - teraz przyjmuje w gamecie wiec sie do niego zapisalam
w gamecie jest troche drozej ale jak maja pomoc to trudno koszty sie nie licza

no zobaczymy we wtorek na 17 do dr czecha ide mam nadzieje ze cos wymysli i nam pomoze :)

Ja wiem,że i na Was w końcu znajdzie się jakaś skuteczność! :-) :tak:

Hehe,Żabko,jak tylko gdzieś będę dziś w okolicy apteki,to kupię testa,ale tylko dla Was,bo ja tam nie wierzę,że wyjdą w tym cyklu II. :no: Już się za bardzo @ czuję. :confused2:
Fotki,jak zrobię,to wstawię. :-)

dzisiaj przekopalam caly net i znalazlam lekarza ktory przyjmowal kiedys w invicie i podobno jest swietnym specjalistą od niepłodnosci - ma same dobre opinie wiec chce sprobowac u niego - zobaczymy co powie - teraz przyjmuje w gamecie wiec sie do niego zapisalam
w gamecie jest troche drozej ale jak maja pomoc to trudno koszty sie nie licza
no to dobrze to czekamy na efekty :-)
Ja wiem,że i na Was w końcu znajdzie się jakaś skuteczność! :-) :tak:

Hehe,Żabko,jak tylko gdzieś będę dziś w okolicy apteki,to kupię testa,ale tylko dla Was,bo ja tam nie wierzę,że wyjdą w tym cyklu II. :no: Już się za bardzo @ czuję. :confused2:
Fotki,jak zrobię,to wstawię. :-)
no to jutro bede czekac na fotke :-)

ok kochane musze zmykac bo mala wrocila i musze sie z nia w cos pobawic bo brzydka pogoda a juz mi sie pomysly koncza co mam z nia robic :-)papapapa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry