reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a to prawda-bo czujemy się jakbyśmy były nią :)))) i to my robiły te badania :D

ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów,ani bólu piersi ani bólu podbrzusza! więc nie mogę stwierdzić,że przewaznie...boli brzuch...
ja tez nic do cholery nie mialam.wiecej objawow sie w ostatnich mc dopatrzylam.dopiero dzis te jajniki i co innego w tym cyklu to sluz po owu.wiecej i rzadszy.a wymioty to nic mi nie mowia bo nie tylko ja mialam ten wirus...

jajniki bola po dwoch stronach...
a jak wiadomo ze ktos bete robi to wszyscy chca oczywiscie wiedziec bo to szybciej i bardziej wiarygodne niz test(wczoraj negatywny:crazy: ).sama nie wiem bo przeciez juz tyle razy sie nie udalo a jak cos nie tak w organizmie to pewnie najpierw trzeba poprawic...ale mam urodziny

To w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i małego prezenciku w brzuszku :):-)

no wiec zadzwonilam do kobiety.powiedziala ze akurat z hcg maja problemy i komputer nie chce drukowac ale mam wyniki progesteronu ktory jest dosyc niski wiec ona twierdzi ze prawdopodobnie nie jestem w ciazy:((( Znow sie tylko niepotrzebnie napalilam.niby na 100 % bede wiedziala jak przyjda wyniki bety ale powtorzyla ze raczej nie.do d....

no wiec zadzwonilam do kobiety.powiedziala ze akurat z hcg maja problemy i komputer nie chce drukowac ale mam wyniki progesteronu ktory jest dosyc niski wiec ona twierdzi ze prawdopodobnie nie jestem w ciazy:((( Znow sie tylko niepotrzebnie napalilam.niby na 100 % bede wiedziala jak przyjda wyniki bety ale powtorzyla ze raczej nie.do d....

kochana takie badanie jak hcg należy powtarzać i sprawdzać czy poziom rośnie, trzymam kciuki

Spokojnie...wiem co przeżywasz...rozczarowanie,ale jeśli nie tym razem to następnym...musi się udać,grunt to pozytywne myslenie,choć sama wiem jak trudno o to!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry