• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosiu śpij spokojnie przecież Ty tam idziesz po to żeby Ci pomogli mieć dziecko a nie jak na skazanie
głowa do góry i uszy też bo przeciez chcecie mieć małego skarba
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

erba a mówiłaś że przed @ noga cię nie boli

zmykam spać kochane papatki

jak to noga ??? a co ma noga do @ ???:sorry:

trzymajcie kciuki ja chyba dzisiaj nie zasne :(

Tosiu śpij spokojnie przecież Ty tam idziesz po to żeby Ci pomogli mieć dziecko a nie jak na skazanie
głowa do góry i uszy też bo przeciez chcecie mieć małego skarba
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

erba a mówiłaś że przed @ noga cię nie boli

zmykam spać kochane papatki

no wlasnie dzis mnie zaczela napierdzielac i kiedys tez tak mialam dodam ze prawa , teraz to kazdy jakis bol bedzie swiadczyl o zblizajacej sie @
tak szybko dzis zmykasz ???? :(

no wlasnie dzis mnie zaczela napierdzielac i kiedys tez tak mialam dodam ze prawa , teraz to kazdy jakis bol bedzie swiadczyl o zblizajacej sie @
tak szybko dzis zmykasz ???? :(
no u mnie pada tzn. leje i jakoś zmęczyło mnie dzisiaj z rana słońce bo prażyło a teraz jest burza
a ja nie lubię pisać w burzy wtedy bym najlepiej weszła do łóżka i nakryła się kołdrą i spała:)

Erba a jak tam Twe cyce?:cool2:
:-D raz pobolewaja raz nie , ale raczej juz mniej , czasem je czuje ale generalnie to skarpety z piachem jak ja to mowie , dlatego wiem ze :no::no::no:
zreszta jutro sie zamelduje z @ czuje to w kosciach :rofl2:

no u mnie pada tzn. leje i jakoś zmęczyło mnie dzisiaj z rana słońce bo prażyło a teraz jest burza
a ja nie lubię pisać w burzy wtedy bym najlepiej weszła do łóżka i nakryła się kołdrą i spała:)

a........ ,a u nas burza jakos przeszla bokiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i z czego ta radosc? Przeciez fasolka miala byc a nie @;-)

ciagle nie moge sie smutac , nowy cykl nowa szansa tak sie tu mowi , zaczne bromka lykac regularnie , kwas foliowy i ziołka pić :) ale optymistycznie dzis jestem nastawiona ulllaallla , a za miesiac pewnie bedzie dolina :baffled:
ale wracaja do moich cyc , moje sut.....ki stoja ciagle na bacznosc hmmmm ? i takie duze sa ja pierdziele co cykl to jakies niespodzianki :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry