reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosiu śpij spokojnie przecież Ty tam idziesz po to żeby Ci pomogli mieć dziecko a nie jak na skazanie
głowa do góry i uszy też bo przeciez chcecie mieć małego skarba
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

erba a mówiłaś że przed @ noga cię nie boli

zmykam spać kochane papatki

jak to noga ??? a co ma noga do @ ???:sorry:

trzymajcie kciuki ja chyba dzisiaj nie zasne :(

Tosiu śpij spokojnie przecież Ty tam idziesz po to żeby Ci pomogli mieć dziecko a nie jak na skazanie
głowa do góry i uszy też bo przeciez chcecie mieć małego skarba
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze

erba a mówiłaś że przed @ noga cię nie boli

zmykam spać kochane papatki

no wlasnie dzis mnie zaczela napierdzielac i kiedys tez tak mialam dodam ze prawa , teraz to kazdy jakis bol bedzie swiadczyl o zblizajacej sie @
tak szybko dzis zmykasz ???? :(

no wlasnie dzis mnie zaczela napierdzielac i kiedys tez tak mialam dodam ze prawa , teraz to kazdy jakis bol bedzie swiadczyl o zblizajacej sie @
tak szybko dzis zmykasz ???? :(
no u mnie pada tzn. leje i jakoś zmęczyło mnie dzisiaj z rana słońce bo prażyło a teraz jest burza
a ja nie lubię pisać w burzy wtedy bym najlepiej weszła do łóżka i nakryła się kołdrą i spała:)

Erba a jak tam Twe cyce?:cool2:
:-D raz pobolewaja raz nie , ale raczej juz mniej , czasem je czuje ale generalnie to skarpety z piachem jak ja to mowie , dlatego wiem ze :no::no::no:
zreszta jutro sie zamelduje z @ czuje to w kosciach :rofl2:

no u mnie pada tzn. leje i jakoś zmęczyło mnie dzisiaj z rana słońce bo prażyło a teraz jest burza
a ja nie lubię pisać w burzy wtedy bym najlepiej weszła do łóżka i nakryła się kołdrą i spała:)

a........ ,a u nas burza jakos przeszla bokiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i z czego ta radosc? Przeciez fasolka miala byc a nie @;-)

ciagle nie moge sie smutac , nowy cykl nowa szansa tak sie tu mowi , zaczne bromka lykac regularnie , kwas foliowy i ziołka pić :) ale optymistycznie dzis jestem nastawiona ulllaallla , a za miesiac pewnie bedzie dolina :baffled:
ale wracaja do moich cyc , moje sut.....ki stoja ciagle na bacznosc hmmmm ? i takie duze sa ja pierdziele co cykl to jakies niespodzianki :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry