Jutro wielki dzien:-)
no wlasnie , Tosku mocnoooo &&&&&&&&& zacisniete i wsio bedzie ok
Nie ma sprawy. Tylko jak je zabezpieczyc, zeby sie nie zbily w podrozy...?
znajdziemy jakiś sposob
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma sprawy. Tylko jak je zabezpieczyc, zeby sie nie zbily w podrozy...?
cisza jak makiem zasial , ale noga pobolewa wiec jutro przylezie chyba , testu nie robiłam bo nie ma po co

trzymajcie kciuki ja chyba dzisiaj nie zasneno wlasnie , Tosku mocnoooo &&&&&&&&& zacisniete i wsio bedzie ok![]()
No dziewie Ci sie...trzymajcie kciuki ja chyba dzisiaj nie zasne![]()
jak to noga ??? a co ma noga do @ ???
trzymajcie kciuki ja chyba dzisiaj nie zasne![]()
Tosiu śpij spokojnie przecież Ty tam idziesz po to żeby Ci pomogli mieć dziecko a nie jak na skazanie
głowa do góry i uszy też bo przeciez chcecie mieć małego skarba
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze
erba a mówiłaś że przed @ noga cię nie boli
zmykam spać kochane papatki
no u mnie pada tzn. leje i jakoś zmęczyło mnie dzisiaj z rana słońce bo prażyło a teraz jest burzano wlasnie dzis mnie zaczela napierdzielac i kiedys tez tak mialam dodam ze prawa , teraz to kazdy jakis bol bedzie swiadczyl o zblizajacej sie @
tak szybko dzis zmykasz ????![]()
Erba a jak tam Twe cyce?![]()
raz pobolewaja raz nie , ale raczej juz mniej , czasem je czuje ale generalnie to skarpety z piachem jak ja to mowie , dlatego wiem ze 

no u mnie pada tzn. leje i jakoś zmęczyło mnie dzisiaj z rana słońce bo prażyło a teraz jest burza
a ja nie lubię pisać w burzy wtedy bym najlepiej weszła do łóżka i nakryła się kołdrą i spała![]()
No i z czego ta radosc? Przeciez fasolka miala byc a nie @;-)zreszta jutro sie zamelduje z @ czuje to w kosciach![]()
No i z czego ta radosc? Przeciez fasolka miala byc a nie @;-)