• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny powiedzcie jak jest bo ja zgłupiałam,
Jeżeli poziom prolaktyny jest za niski to występują plamienia przed @ a mój gin twierdzi że jest odwrotnie przy za wysokim poziomie prolaktyny jest plamienie/????
O co kaman???????
Robiłam bhcg i w ciąży nie jestem:(
no to dołączam do Ciebie
bo ja miałam wysoki i nie miałam plamień więc myślałam że jest tak jak Ty uważałaś

reklama
no to dołączam do Ciebie
bo ja miałam wysoki i nie miałam plamień więc myślałam że jest tak jak Ty uważałaś

wie ktoś?????

Już wiem ,jak jest za niski poziom progesteronu to są plamienia a przy wysokim poziomie prolaktyny też są a @ są bardziej skąpe.
Więc na logike jak wyrównam poziom prolaktyny to endo się zmniejszy

Ostatnia edycja:
Przez weekend lekko plamiłam,a dziś na razie cisza. :sorry2:
Jak wstałam wczoraj i dziś,to mnie lekko muliło w podbrzuszu,ale zaraz znowu nic. :sorry2:
Wiesz,@ może przyjść tak jak u Ciebie - bezobjawowo. ;-)
Chociaż pragnęłabym,żeby w ogóle nie przychodziła... I zrobiła Nam prezent na ten rok małżeństwa... Ach te marzenia. ;-)
zycze ci z calego serca ich spelnienia :-)
jutro mam wizyte w gamecie i troche sie denerwuje pewnie dlatego ten sen ;/

trzymam kciuki zeby nie przylazła - moze od ciebie sie zacznie dobra passssaaaaaaa ;p i fasolki sie posypią jak z rękawa
niedenerwoj sie kochana bo ci ten hormon stresu skoczy a napewno bedzie ok bo jutro moj m ma urodzinki wiec fajna macie date wizyty :-) ;-)
do tego z nerów chyba boli mnie jajnik prawy :-(

na 17 - musze sobie spisać wszystkie pytania do lekarza przygotowac wyniki :zawstydzona/y: chcialabym zeby W. wszedl ze mna do gabinetu ale on tez ma panike w oczach cos ;/
spoko twoj w da rade i napewno pojdzie 1 wizyta to bedzie tylko rozmowa i dostaniecie skierowanie na badania a on tez musi byc tez musi wiedziec co i jak
a moze to fałszywy alarm jest i fasolek się rozpycha :)

wiesz W. dostał w kosc przez moje fanaberie i czasami mam takie zawiechy i podziwiam go ze wytrzymal ja to bym dawno mu kartonik spakowala ;-)

boli mnie prawy jajnik - ale to chyba za wcześnie na owu ?? 7 dc dzisiaj ;/ chyba ze z nerwów stwierdzila ze wczesniej przyjdzie - taki psikusik malutki ;p

ale marudze dzisiaj :-( przepraszam z góry
no to boboseksojcie a nie marudzisz :-)
ja tez zmykam na jarmark połazic troche :)

Agutka ja trzymam kciuki i wydaje mi sie że @ nie przyjdzie do ciebie !!
toska ja bede na jaramrku w srode od rana z mezem i corcia :-) moze cie tam gdzies zobacze ja bede od rana?? a sa tam jeszcze stragany ????
Jeżeli poziom prolaktyny jest za niski to występują plamienia przed @ a mój gin twierdzi że jest odwrotnie przy za wysokim poziomie prolaktyny jest plamienie/????
O co kaman???????
szkoda wiec mialas dziwna @ :-(

jeszcze jestem
ale scully nie zawze ci lekarze wiedzą bo szwagier miał wbitą dużą drzazgę i biegał po chir. i w końcu sobie sam ją wyjął:)

ja zawsze sama wyciągam, ale jakby mi coś utknęło za głęboko i bym nie mogła sobie dać rady to odrazu do chirurga bym poszła ;-)

Tosiu,nie ma na razie. ;-) Ale to nie znaczy,że jej nie będzie,bo termin miała na wczoraj. ;-)
Nie miałam przez weekend nawet jak się wybrać po test. :no:;-)

to kiedy teściora robisz?? masz już?? trzymam mocno kciukaski ;-)

ja za to dzisiaj strasznie słabo spałam - budzilam się co chwile a jak zasnelam to śniło mi sie ze z W pokoik dziecięcy urządamy :-(

czyli niedługo remont :tak: trzymam kciukaski :tak: daj znać co tam jutro się dowiecie po wizycie :tak:

Witajcie...
oby ten sierpeiń okazał się fasolkowy.
Pięknego dnia Wam życzę!

:-D pięknie ci suwaczek zasuwa :tak::-D

O co kaman???????

ja nie wiem jak to jest... :sorry: czyli jednak miałaś tak jak ja... dziwną zapowiedz @... eh...:confused2: tulam

O co kaman???????
Mi lekarz mówił tylko o tym że jak ktoś ma za wysoką prolaktyne to ma mięsiączki bardziej skąpe i krótko trwające ale o tym że może być w drugą strone to nie słyszałam

Faktycznie jak jest nadmiar prolaktyny to są skąpe @ i występują plamienia. Moja mama miała to samo i po 2 cyklach z prochami wszystko wróciło do normy:) Na pewno nie dam se nic wyskrobać!!!

wie ktoś?????

Już wiem ,jak jest za niski poziom progesteronu to są plamienia a przy wysokim poziomie prolaktyny też są a @ są bardziej skąpe.
Więc na logike jak wyrównam poziom prolaktyny to endo się zmniejszy

Faktycznie jak jest nadmiar prolaktyny to są skąpe @ i występują plamienia. Moja mama miała to samo i po 2 cyklach z prochami wszystko wróciło do normy:) Na pewno nie dam se nic wyskrobać!!!
no to ja jestem wyjątek ja mam równo mocne @ i to czy z podwyższoną prl czy z wynikiem w normie
czyli to nie reguła
(o matko dobrze że to sie nie u każdej sprawdza bo by mnie załało chyba i tak zalewa normalnie a tak bym chyba utonęła):baffled: w podpaskach:baffled:

reklama
no to ja jestem wyjątek ja mam równo mocne @ i to czy z podwyższoną prl czy z wynikiem w normie
czyli to nie reguła
(o matko dobrze że to sie nie u każdej sprawdza bo by mnie załało chyba i tak zalewa normalnie a tak bym chyba utonęła):baffled: w podpaskach:baffled:
U mnie jest podobnie - nie zauwazylam zaleznosci miedzy poziomem prl a obfitoscia @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry