reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny powiedzcie jak jest bo ja zgłupiałam,
Jeżeli poziom prolaktyny jest za niski to występują plamienia przed @ a mój gin twierdzi że jest odwrotnie przy za wysokim poziomie prolaktyny jest plamienie/????
O co kaman???????
Robiłam bhcg i w ciąży nie jestem:(
no to dołączam do Ciebie
bo ja miałam wysoki i nie miałam plamień więc myślałam że jest tak jak Ty uważałaś

reklama
no to dołączam do Ciebie
bo ja miałam wysoki i nie miałam plamień więc myślałam że jest tak jak Ty uważałaś

wie ktoś?????

Już wiem ,jak jest za niski poziom progesteronu to są plamienia a przy wysokim poziomie prolaktyny też są a @ są bardziej skąpe.
Więc na logike jak wyrównam poziom prolaktyny to endo się zmniejszy

Ostatnia edycja:
Przez weekend lekko plamiłam,a dziś na razie cisza. :sorry2:
Jak wstałam wczoraj i dziś,to mnie lekko muliło w podbrzuszu,ale zaraz znowu nic. :sorry2:
Wiesz,@ może przyjść tak jak u Ciebie - bezobjawowo. ;-)
Chociaż pragnęłabym,żeby w ogóle nie przychodziła... I zrobiła Nam prezent na ten rok małżeństwa... Ach te marzenia. ;-)
zycze ci z calego serca ich spelnienia :-)
jutro mam wizyte w gamecie i troche sie denerwuje pewnie dlatego ten sen ;/

trzymam kciuki zeby nie przylazła - moze od ciebie sie zacznie dobra passssaaaaaaa ;p i fasolki sie posypią jak z rękawa
niedenerwoj sie kochana bo ci ten hormon stresu skoczy a napewno bedzie ok bo jutro moj m ma urodzinki wiec fajna macie date wizyty :-) ;-)
do tego z nerów chyba boli mnie jajnik prawy :-(

na 17 - musze sobie spisać wszystkie pytania do lekarza przygotowac wyniki :zawstydzona/y: chcialabym zeby W. wszedl ze mna do gabinetu ale on tez ma panike w oczach cos ;/
spoko twoj w da rade i napewno pojdzie 1 wizyta to bedzie tylko rozmowa i dostaniecie skierowanie na badania a on tez musi byc tez musi wiedziec co i jak
a moze to fałszywy alarm jest i fasolek się rozpycha :)

wiesz W. dostał w kosc przez moje fanaberie i czasami mam takie zawiechy i podziwiam go ze wytrzymal ja to bym dawno mu kartonik spakowala ;-)

boli mnie prawy jajnik - ale to chyba za wcześnie na owu ?? 7 dc dzisiaj ;/ chyba ze z nerwów stwierdzila ze wczesniej przyjdzie - taki psikusik malutki ;p

ale marudze dzisiaj :-( przepraszam z góry
no to boboseksojcie a nie marudzisz :-)
ja tez zmykam na jarmark połazic troche :)

Agutka ja trzymam kciuki i wydaje mi sie że @ nie przyjdzie do ciebie !!
toska ja bede na jaramrku w srode od rana z mezem i corcia :-) moze cie tam gdzies zobacze ja bede od rana?? a sa tam jeszcze stragany ????
Jeżeli poziom prolaktyny jest za niski to występują plamienia przed @ a mój gin twierdzi że jest odwrotnie przy za wysokim poziomie prolaktyny jest plamienie/????
O co kaman???????
szkoda wiec mialas dziwna @ :-(

jeszcze jestem
ale scully nie zawze ci lekarze wiedzą bo szwagier miał wbitą dużą drzazgę i biegał po chir. i w końcu sobie sam ją wyjął:)

ja zawsze sama wyciągam, ale jakby mi coś utknęło za głęboko i bym nie mogła sobie dać rady to odrazu do chirurga bym poszła ;-)

Tosiu,nie ma na razie. ;-) Ale to nie znaczy,że jej nie będzie,bo termin miała na wczoraj. ;-)
Nie miałam przez weekend nawet jak się wybrać po test. :no:;-)

to kiedy teściora robisz?? masz już?? trzymam mocno kciukaski ;-)

ja za to dzisiaj strasznie słabo spałam - budzilam się co chwile a jak zasnelam to śniło mi sie ze z W pokoik dziecięcy urządamy :-(

czyli niedługo remont :tak: trzymam kciukaski :tak: daj znać co tam jutro się dowiecie po wizycie :tak:

Witajcie...
oby ten sierpeiń okazał się fasolkowy.
Pięknego dnia Wam życzę!

:-D pięknie ci suwaczek zasuwa :tak::-D

O co kaman???????

ja nie wiem jak to jest... :sorry: czyli jednak miałaś tak jak ja... dziwną zapowiedz @... eh...:confused2: tulam

O co kaman???????
Mi lekarz mówił tylko o tym że jak ktoś ma za wysoką prolaktyne to ma mięsiączki bardziej skąpe i krótko trwające ale o tym że może być w drugą strone to nie słyszałam

Faktycznie jak jest nadmiar prolaktyny to są skąpe @ i występują plamienia. Moja mama miała to samo i po 2 cyklach z prochami wszystko wróciło do normy:) Na pewno nie dam se nic wyskrobać!!!

wie ktoś?????

Już wiem ,jak jest za niski poziom progesteronu to są plamienia a przy wysokim poziomie prolaktyny też są a @ są bardziej skąpe.
Więc na logike jak wyrównam poziom prolaktyny to endo się zmniejszy

Faktycznie jak jest nadmiar prolaktyny to są skąpe @ i występują plamienia. Moja mama miała to samo i po 2 cyklach z prochami wszystko wróciło do normy:) Na pewno nie dam se nic wyskrobać!!!
no to ja jestem wyjątek ja mam równo mocne @ i to czy z podwyższoną prl czy z wynikiem w normie
czyli to nie reguła
(o matko dobrze że to sie nie u każdej sprawdza bo by mnie załało chyba i tak zalewa normalnie a tak bym chyba utonęła):baffled: w podpaskach:baffled:

reklama
no to ja jestem wyjątek ja mam równo mocne @ i to czy z podwyższoną prl czy z wynikiem w normie
czyli to nie reguła
(o matko dobrze że to sie nie u każdej sprawdza bo by mnie załało chyba i tak zalewa normalnie a tak bym chyba utonęła):baffled: w podpaskach:baffled:
U mnie jest podobnie - nie zauwazylam zaleznosci miedzy poziomem prl a obfitoscia @

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry