reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

raczej na mix @ zawsze mam takie ataki przed @ bo potem to prawie nic nie jem odbiera mi ochotę , a godzinę temu jadlam ziemniaczki i popijalam kefirem hehehe , zanim pojde spac jeszcze cos wciagne :)

niezła jesteś :)

ja niestety już się żegnam bo oczka mi się kleją a że dziś kiepsko spałam bo zasnęłam o 4 to muszę nadrobić zaległości :) i nie mogę pozwolić żeby sen czekał :)

Buziaki do jutra Kochane

reklama
dziewczyny może mi pomożecie
rok temu zakułam sie w palec jakąś roślinką że jak przycisnę palec do jakieś powierzchni to bolało wyciągałam sobie niby to ale w ciągu roku powtarzało się to samo patrzałam nawet pod lupą ale to samo nic nie widać
a teraz przez te wakacje to ciągle to czuję i wycinam sobie kawałek skóry z "tym" ale cały czas to samo, nawet trudno to igłą wyciągnąć bo to jest tak na prost wbite- czy wiecie może czym moczyć palec aby samo wyszło???

jak nie ropi to dobrze, bo nie paprze się... ale i źle, bo dzięki ropieniu "drzazga" wychodzi na wierzch... :tak: ja to bym się przejechała do chirurga na zdjęcie :tak: byłoby jasne czy coś jeszcze siedzi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry