głowa mnie starsznie boli z tyłu czyli tam gdzie jest ta przysadka mózgowa
oj nie dobry bol , wiesz mnie nigdy z tylu glowa nie boli jak juz to skronie ale czasem tak napierdziela ze az oczy bola i zeby
a mnie zaczyna brzych pobolewac znowu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
głowa mnie starsznie boli z tyłu czyli tam gdzie jest ta przysadka mózgowa
oj to niedobrze że piszemy o bólachoj nie dobry bol , wiesz mnie nigdy z tylu glowa nie boli jak juz to skronie ale czasem tak napierdziela ze az oczy bola i zeby
a mnie zaczyna brzych pobolewac znowu
oj to niedobrze że piszemy o bólach
piszemy o dzieciach książki już zakupiłaś?? dla córki??
tak zamawiam z neta z wydawnictwa bo ja muszę kupować nówki i mam za 160 zł i angielski za 60 złtak juz prawie wszystkie mam , zamowilam jeszcze 3 i cwiczenia no jeszcze musze zeszyty kupic i takie tam pierdy
w tym roku 3/4 ksiazek ma po kolezance uzywane ale w dobrym stanie takze nie musze wydawac prwie 700 zl narazie wydalam 135 zl , w podstawowce miala co roku nowe a w tym roku stwierdzilam ze po co przeplacac , kurcze kupe kasy normalnie chyba zwarjowali
a ty juz masz ??
tak zamawiam z neta z wydawnictwa bo ja muszę kupować nówki i mam za 160 zł i angielski za 60 zł
więc jeszcze zostało do kupienia wiesz plecak i te plastelinki itd.
widzisz i juz nie boli głowa i tak w kółko dziwne nie??
no cieszy się nawet bardzono to supcio ze juz prawie wsio masz , a synus cieszy sie ze idzie do szkoły ??
no dziwne hmm ?? miejmy nadzieje ze juz nie bedzie bolec , a kysz idz sobie
kochana spadam , jeszcze pranko powiesze i klade sie spac bo jutro trzeba wstac , trzymaj sie i do jutra
dobrej nocy !
Nieprawda!;-)Macku pewnie ogory zaprawia ze jej nie ma
Ale ogolnie bylo calkiem sympatycznie
No wlasnie! Jak stare babcieoj to niedobrze że piszemy o bólach![]()

Codziennie robisz pranie?kochana spadam , jeszcze pranko powiesze i klade sie spac bo jutro trzeba wstac , trzymaj sie i do jutra
dobrej nocy !