reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
oj to niedobrze że piszemy o bólach:)
piszemy o dzieciach książki już zakupiłaś?? dla córki??

tak juz prawie wszystkie mam , zamowilam jeszcze 3 i cwiczenia no jeszcze musze zeszyty kupic i takie tam pierdy
w tym roku 3/4 ksiazek ma po kolezance uzywane ale w dobrym stanie takze nie musze wydawac prwie 700 zl narazie wydalam 135 zl , w podstawowce miala co roku nowe a w tym roku stwierdzilam ze po co przeplacac , kurcze kupe kasy normalnie chyba zwarjowali
a ty juz masz ??

tak juz prawie wszystkie mam , zamowilam jeszcze 3 i cwiczenia no jeszcze musze zeszyty kupic i takie tam pierdy
w tym roku 3/4 ksiazek ma po kolezance uzywane ale w dobrym stanie takze nie musze wydawac prwie 700 zl narazie wydalam 135 zl , w podstawowce miala co roku nowe a w tym roku stwierdzilam ze po co przeplacac , kurcze kupe kasy normalnie chyba zwarjowali
a ty juz masz ??
tak zamawiam z neta z wydawnictwa bo ja muszę kupować nówki i mam za 160 zł i angielski za 60 zł
więc jeszcze zostało do kupienia wiesz plecak i te plastelinki itd.

widzisz i juz nie boli głowa i tak w kółko dziwne nie??

tak zamawiam z neta z wydawnictwa bo ja muszę kupować nówki i mam za 160 zł i angielski za 60 zł
więc jeszcze zostało do kupienia wiesz plecak i te plastelinki itd.

widzisz i juz nie boli głowa i tak w kółko dziwne nie??

no to supcio ze juz prawie wsio masz , a synus cieszy sie ze idzie do szkoły ??
no dziwne hmm ?? miejmy nadzieje ze juz nie bedzie bolec , a kysz idz sobie

kochana spadam , jeszcze pranko powiesze i klade sie spac bo jutro trzeba wstac , trzymaj sie i do jutra
dobrej nocy !

Ostatnia edycja:
no to supcio ze juz prawie wsio masz , a synus cieszy sie ze idzie do szkoły ??
no dziwne hmm ?? miejmy nadzieje ze juz nie bedzie bolec , a kysz idz sobie

kochana spadam , jeszcze pranko powiesze i klade sie spac bo jutro trzeba wstac , trzymaj sie i do jutra
dobrej nocy !
no cieszy się nawet bardzo
ja też już zmykam do juterka
a kysz bólu :):)
dobrej nocy kochana:)

Macku pewnie ogory zaprawia ze jej nie ma
Nieprawda!;-)
Bylam na koncercie plenerowym. Mieszanka stylow + orkiestra symfoniczna. A gwiazda wieczoru byl Zbyszek Wodecki:-D Ale ogolnie bylo calkiem sympatycznie:tak:

oj to niedobrze że piszemy o bólach:)
No wlasnie! Jak stare babcie:-D
dobrej nocy !
Codziennie robisz pranie?:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry