reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to NA PEWNO,to był sen proroczy! :tak: :tak: :tak: :-)

troche się denerwuje :-(
w tym cyklu mam plan mierzyć sobie temperature i robic obserwacje - poki co trwam w postanowieniu ;p

aaaa w piatek byłam u endokrynologa poprosić o skierowanie na badania na które mnie pewnie lekarz z gamety skieruje :) i powiem wam ze taka fajna pani dr że szok. powiedziala ze jak bede potrzebowala jakie skierowania to mam smialo przychodzic - 30 min u niej siedzialam :-)

reklama
troche się denerwuje :-(
w tym cyklu mam plan mierzyć sobie temperature i robic obserwacje - poki co trwam w postanowieniu ;p

aaaa w piatek byłam u endokrynologa poprosić o skierowanie na badania na które mnie pewnie lekarz z gamety skieruje :) i powiem wam ze taka fajna pani dr że szok. powiedziala ze jak bede potrzebowala jakie skierowania to mam smialo przychodzic - 30 min u niej siedzialam :-)

no to nie pozostaje nic innego jak tylko mocno zacisnąć &&&&&&& za jutrzejszą wizytę ;-):tak: będzie dobrze Tośka nie stresuj się ;-) zawsze to już krok do przodu :tak: a sen nawet przyjemny nie powiesz że nie :happy:

a ja odliczam dni do wizyty w czwartek :) już nie mogę się doczekać bo może poznam bliżej naszego małego lokatora, aczkolwiek będę dzwoniła do gina co by mi usg w środę zrobił bo w czwartek tatuś jedzie do Gdańska :( i nie mógłby z nami być na usg

MYSZA wstawaj Babolku :-D

no to nie pozostaje nic innego jak tylko mocno zacisnąć &&&&&&& za jutrzejszą wizytę ;-):tak: będzie dobrze Tośka nie stresuj się ;-) zawsze to już krok do przodu :tak: a sen nawet przyjemny nie powiesz że nie :happy:

a ja odliczam dni do wizyty w czwartek :) już nie mogę się doczekać bo może poznam bliżej naszego małego lokatora, aczkolwiek będę dzwoniła do gina co by mi usg w środę zrobił bo w czwartek tatuś jedzie do Gdańska :( i nie mógłby z nami być na usg

MYSZA wstawaj Babolku :-D

wiesz sen był przyjemny nie wpowiem - zrobilismy przemeblowanko w sypialni (bo niestety mamy tylko 2 pokoje póki co) wstwiliśmy łózeczko komode dla malucha przewijak - pomalowalismy sciany :) pieknie bylo - co z tego jak to tylko sen :-(

rozumiem że troszkę się denerwujesz, ale pomyśl że miałaś iść dopiero we wrześniu ;-) a tu już tak szybciutko wizyta ;-) całym serduchem jestem z Tobą i trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&:tak::-) bądź dzielna dla tej małej kruszynki, która czeka do Ciebie w kolejce :)

do tego z nerów chyba boli mnie jajnik prawy :-(
Tosia,a czemu miałabyś nie dotrwać? ;-) Na którą idziecie?

na 17 - musze sobie spisać wszystkie pytania do lekarza przygotowac wyniki :zawstydzona/y: chcialabym zeby W. wszedl ze mna do gabinetu ale on tez ma panike w oczach cos ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tosieńko,przecież idziecie tam,żeby Wam pomogli... Nic złego robić Wam nie będą. ;-) Będzie dobrze,zobaczysz. :tak: agutka prawdę Ci zawsze powie. :cool2: ;-) Główka do góry!

Chciałabym nie dostać @ ...

reklama
[QUOTE=agutkaZG;5848570]Tosieńko,przecież idziecie tam,żeby Wam pomogli... Nic złego robić Wam nie będą. ;-) Będzie dobrze,zobaczysz. :tak: agutka prawdę Ci zawsze powie. :cool2: ;-) Główka do góry!
Chciałabym nie dostać @ ... [/QUOTE]

nie dostaniesz - zobaczysz ze @ nie przyjdzie do ciebie jeszcze przez najblizsze 1,5 roku

wiem ze idziemy tam po to by w koncu dowiedziec sie w czym problem - ale wiesz jak to jest stres jest ostatnio rozmawialismy z W i on ma dobre podejscie do tego - stwierdzil ze nie wykorzystalismy jeszcze wszystkich mozliwosci i bedziemy walczyc az w koncu nam sie uda :zawstydzona/y: ja czasami mam ochote sie poddac a potem przychodza mysli ze moze jednak warto - i tak w kolko

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry