• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie...

oby ten sierpeiń okazał się fasolkowy.

Tosiu nic tylko chłopa gratulować. Prawdziwy skarb! Trzymam mocno kciukasy &&&
a co do owu to przecież bardzo możliwe jest że pojawi się wcześniej.

erba jak @ dalej nie ma to może już czas na teścik ? &&&

Batonik gdzieś uciekła ?!?

Pięknego dnia Wam życzę!

reklama
:-) jestem już jestem ... moje dziecię domagało się marchewki :-D:-D:-D musiałam iść do sklepu kupiłam 5 i zajadam :-p przy okazji załatwiłam ubezpieczenie auta etc. ale teraz już jestem do dyspozycji :tak:

Myszka jaki masz piękny suwaczek :)

:-) jestem już jestem ... moje dziecię domagało się marchewki :-D:-D:-D musiałam iść do sklepu kupiłam 5 i zajadam :-p przy okazji załatwiłam ubezpieczenie auta etc. ale teraz już jestem do dyspozycji :tak:

Myszka jaki masz piękny suwaczek :)

a mnie boli gardło :-(

ty koleżanko odpoczywaj a nie latasz !! młodą marchewkę tez bym wciągnęła :)

Ostatnia edycja:
heloł babeczki
Tośka nie załamuj się kochana a jak przyjdzie doi ciebie wielki dół to wspomnij mnie przecież ja już tylę walczę i sie nie poddaję i śmiem twierdzić że też jeszcze wszystkich możliwości nie wykorzystałam ( bo co to jest jedno IUI, przecież niektóre mają po parę nim sie uda)
Tośka za jutrzejszą wizytę kochana bedzie dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wierz mi wiem co mówię:):)
Mysza cudny suwaczek już tak nie wiele Ci zostało

ebra
może już czas
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

reklama
Dziewczyny powiedzcie jak jest bo ja zgłupiałam,
Jeżeli poziom prolaktyny jest za niski to występują plamienia przed @ a mój gin twierdzi że jest odwrotnie przy za wysokim poziomie prolaktyny jest plamienie/????
O co kaman???????
Robiłam bhcg i w ciąży nie jestem:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry