reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tosiu,nie ma na razie. ;-) Ale to nie znaczy,że jej nie będzie,bo termin miała na wczoraj. ;-)
Nie miałam przez weekend nawet jak się wybrać po test. :no:

Cześć Batonik. ;-)

Tosiu,nie ma na razie. ;-) Ale to nie znaczy,że jej nie będzie,bo termin miała na wczoraj. ;-)
Nie miałam przez weekend nawet jak się wybrać po test. :no:

Cześć Batonik. ;-)

a jakieś objawy @ są ??

to na co ty czekasz kochana śmigaj do apteki

takiej wirtualnej, a chętnie poproszę ;-)

my już po śniadanku, R właśnie poszedł do pracy, a my heja na komputer :-D muszę coś na dzisiaj zaplanować do robienia no i przede wszystkim coś na obiad :sorry:

na szczęście udało się dzisiaj w miarę normalnie przespać nockę :tak:

ja za to dzisiaj strasznie słabo spałam - budzilam się co chwile a jak zasnelam to śniło mi sie ze z W pokoik dziecięcy urządamy :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)Hej Agutka

no właśnie na co czekasz śmigaj do apteki :tak: pewnie się wyluzowałaś i zajęłaś remontem, odpoczęłaś od BB i fasolka sobie gniazdko uwiła potajemnie ;-):tak:

Tośka może to sen proroczy ;)

a jakieś objawy @ są ??

to na co ty czekasz kochana śmigaj do apteki

Przez weekend lekko plamiłam,a dziś na razie cisza. :sorry2:
Jak wstałam wczoraj i dziś,to mnie lekko muliło w podbrzuszu,ale zaraz znowu nic. :sorry2:
Wiesz,@ może przyjść tak jak u Ciebie - bezobjawowo. ;-)
Chociaż pragnęłabym,żeby w ogóle nie przychodziła... I zrobiła Nam prezent na ten rok małżeństwa... Ach te marzenia. ;-)

no właśnie na co czekasz śmigaj do apteki :tak: pewnie się wyluzowałaś i zajęłaś remontem, odpoczęłaś od BB i fasolka sobie gniazdko uwiła potajemnie ;-):tak:

jutro mam wizyte w gamecie i troche sie denerwuje pewnie dlatego ten sen ;/

Przez weekend lekko plamiłam,a dziś na razie cisza. :sorry2:
Jak wstałam wczoraj i dziś,to mnie lekko muliło w podbrzuszu,ale zaraz znowu nic. :sorry2:
Wiesz,@ może przyjść tak jak u Ciebie - bezobjawowo. ;-)
Chociaż pragnęłabym,żeby w ogóle nie przychodziła... I zrobiła Nam prezent na ten rok małżeństwa... Ach te marzenia. ;-)

trzymam kciuki zeby nie przylazła - moze od ciebie sie zacznie dobra passssaaaaaaa ;p i fasolki sie posypią jak z rękawa

reklama

Batoniku,ja od BB nie odpoczywałam,bo od tego się nie da odpocząć,haha. :-D :-p
A test,jak mi się dziś uda,to kupię. :tak:

jutro mam wizyte w gamecie i troche sie denerwuje pewnie dlatego ten sen ;/

No to NA PEWNO,to był sen proroczy! :tak: :tak: :tak: :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry