87zabka
Fanka BB :)
no sa tylko 3 rzeczy ktore potrafia ja na troche zaja czyli malowanie,puzzle i klocki no ale ile wkolko mozna robic to samo przyznam szczerze ze juz sie niemoge doczekac tej wizyty ciekawa jestem co mi powiedza i co doradzakurcze naprawdę masz ciężko nie dziwię się że jesteś u kresu sił
poproś porozmawiaj dobrze z psychologami - wiesz na pewno jest to w jakimś stopniu taka ruchliwość związana z ADHD ale wyrasta się czasem z tego
na szczęście też można to leczyć farmakologicznie jeden plus że jest chętna i się szybko uczy bo potem można czymś dziecko zająć
będzie dobrze musi być![]()
ja nieuzywalam ale znajome uzywaly i polecaly zanim pojechalam do szpitala ale zapytaj w aptece to ci powiedza wszystko co i jak :-)czyli długo będzie się goić...jakoś trzeba wytrzymać
współczuję tego ganiania za córciąmusisz mieć anielską cierpliwość
i racja - koniecznie zasięgnij porady
a tantum rosa to tylko zewnętrznie używałaś?? bo wiem, że można wewnętrznie tylko nie wiem czy przy połogu też...
wycałowana
i widać, że pasują do siebie ;-)
Ja dziś szok przeżyłam
Coś mi te odchody poporodowe "jechały" i dziś była położna środowikowa. Sprawdziła, a ja od 2 tygodni nosiłam tam tamponjak szyli mnie na porodówce to nie wyciągneli
teraz muszę uważnie się obserwowaći jak coś nie teges to do szpitala
żeby tylko wszystko już było ok![]()
a ja juz po dniu mamy w przedszkolu niewiem czemu ale jakos mnie juz niebawia takie swieta czyli dzien mamy dzien dziecka, walentynki(tego juz nieobchodze), wielkanoc i boze narodzenie zaczynam je traktowac jako obowiazek a nie przyjemnosc :-( wogole dzis mam gorszy dzien no ale byle do jutra napewno jutro bedzie lepiej dzieki za mile slowa dziewczyny zobaczymy co czas przyniesie
jakoś trzeba wytrzymać 
musisz mieć anielską cierpliwość 

nie wiem o co kaman