lopop
Szczęśliwa mamusia
hmm dlaczego reklamujesz tę stronę skoro właściwie nie masz podstaw do chodzenia po lekarzach skoro stosunki były przerywanetu rowniez chcialabym opowiedziec Wam moja historia, jak zostalam mama i teraz az podwojna
jak bylam mloda i piekna hahaha strasznie chcialam miec dziecko, szybko i latwo. chodzilam do roznych lekarzy, placilam im grube pieniadze, az do momentu, kiedy usiadlam i przemyslalam wszystko. Jak to z nami jest? okazalo sie, ze tak naprawde nigdy nie kochalismy sie do konca. Stosunki byly przerywane...
i tak lekarze "nabijali" mnie w butelke i moje pieniadze..
a jak zdecydowalismy sie na dziecko bylo od razu, pierwsze, teraz drugie))![]()
dlatego chcialabym Wam polecic ta strone:
Ginekolog Warszawa, stomatolog, implanty - Dentysta Praga południe - Klinika Boramed - moze ktos wybierze sie do nich bezposrednio, a jezeli nie to warto sledzic ich strony, wywiady, czaty - jest duzo porad a i mozna zadac pytania. Moze ktos tak jak ja potrzebowalam pomocy, potrzebuje teraz...
Moja kolezanka chodzi tam do dok. Wojciecha Grzybowskiego.
![]()

helloł z kawką
u mnie po wczorajszym deszczyku świeci słoneczko
wychodzić z krzaczków a nie lufrować bo mieście!!!!
hej kobietki przezylam ostatnio szok cale nasze male miasteczko huczy bo w ubiegly wtorek do jednego z mieszkancow wlecieli antyterrorysci i wszystkich skuli ( cala rodzine) przetrzepali dom wyniesli kompy i inne rzceczy i co sie okazalo ten gosc jest ponoc pedofilem
czyli niedziela upłynie leniwie, poza tym dziś w nocy zmarła nasza znajoma
normalnie zawsze to wymiana zdać a wczoraj to już lekko po bandzie
bo zaraz dam w tylek !!!!!!!!
juz do m mowilam ze pewnie mnie zwodzi :-(