reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tu rowniez chcialabym opowiedziec Wam moja historia, jak zostalam mama i teraz az podwojna :)

jak bylam mloda i piekna hahaha strasznie chcialam miec dziecko, szybko i latwo. chodzilam do roznych lekarzy, placilam im grube pieniadze, az do momentu, kiedy usiadlam i przemyslalam wszystko. Jak to z nami jest? okazalo sie, ze tak naprawde nigdy nie kochalismy sie do konca. Stosunki byly przerywane...
i tak lekarze "nabijali" mnie w butelke i moje pieniadze..
a jak zdecydowalismy sie na dziecko bylo od razu, pierwsze, teraz drugie
icon_smile.gif
))
dlatego chcialabym Wam polecic ta strone:
Ginekolog Warszawa, stomatolog, implanty - Dentysta Praga południe - Klinika Boramed - moze ktos wybierze sie do nich bezposrednio, a jezeli nie to warto sledzic ich strony, wywiady, czaty - jest duzo porad a i mozna zadac pytania. Moze ktos tak jak ja potrzebowalam pomocy, potrzebuje teraz...

Moja kolezanka chodzi tam do dok. Wojciecha Grzybowskiego.

:-D
hmm dlaczego reklamujesz tę stronę skoro właściwie nie masz podstaw do chodzenia po lekarzach skoro stosunki były przerywane:baffled:

helloł z kawką
u mnie po wczorajszym deszczyku świeci słoneczko:) pranko się pierze wywieszę na zewnątrz przynajmniej szybko wyschnie:)
wychodzić z krzaczków a nie lufrować bo mieście!!!!

reklama
:szok:hej kobietki przezylam ostatnio szok cale nasze male miasteczko huczy bo w ubiegly wtorek do jednego z mieszkancow wlecieli antyterrorysci i wszystkich skuli ( cala rodzine) przetrzepali dom wyniesli kompy i inne rzceczy i co sie okazalo ten gosc jest ponoc pedofilem:szok::szok::szok: a razem z zona ma 2 synow i maja sklep zoologiczny i sklep z artykualmi dla dzieci i on w zoologu czesto sprzedawal wszyscy go dobrzez naja a tu takie cos ... brak mi slow...a myslalam ze takie zboki tylko w iekszych miastach sie zaszywaja:baffled:
Policja.pl - Aktualności

:szok:hej kobietki przezylam ostatnio szok cale nasze male miasteczko huczy bo w ubiegly wtorek do jednego z mieszkancow wlecieli antyterrorysci i wszystkich skuli ( cala rodzine) przetrzepali dom wyniesli kompy i inne rzceczy i co sie okazalo ten gosc jest ponoc pedofilem:szok::szok::szok: a razem z zona ma 2 synow i maja sklep zoologiczny i sklep z artykualmi dla dzieci i on w zoologu czesto sprzedawal wszyscy go dobrzez naja a tu takie cos ... brak mi slow...a myslalam ze takie zboki tylko w iekszych miastach sie zaszywaja:baffled:
Policja.pl - Aktualności
stąd wniosek że ludzka psychika jest bardzo zawiła i niektórzy mają 2 "twarze"
nie dziwię się ze jesteś w szoku przykro mi

;-)Lopciu jeszcze ja nygusek też tworzę ten wątek :-D tylko jakoś mi weny brak, ale czytam regularnie:cool2:

u nas potwornie duszno i upał że chyba już nigdzie nie wyjdziemy z Blanią bo tylko potówek się dorobi :sorry: czyli niedziela upłynie leniwie, poza tym dziś w nocy zmarła nasza znajoma
[*] szok raptem może 1,5 m-ca minęło odkąd dowiedziała się, że ma raka :-(nie mogę oswoić się z tą myślą :-( a mieliśmy do niej podjechać w tygodniu jak R będzie na urlopie:-(no i standard wczoraj zaliczyłam kłótnię z teściową :wściekła/y: normalnie zawsze to wymiana zdać a wczoraj to już lekko po bandzie :sorry:

Pzdr i miłej niedzieli

nie wymieniłam ciebie bo wiedziałam że wtedy wyskoczysz z krzaczków
u mnie właśnie skończyło padać i teraz się lepiej oddycha
ach tak jest przykro jak znajomi umierają:-( wtedy uświadamiamy sobie jak kruche jest nasze życie
dzisiaj jedziemy na urodziny do chrzestnej M
a wczoraj byliśmy u mamy

nic nowego z kłótnią z teściową

Dzień doberek

Melduje sie po parodniowej pauzie , wybaczcie poprostu nie mialam siły klikac . W zeszlym tyg mielismy szcepienie i wyobrazcie sobie ze mlody jak zaczal ryczec :szok:przy badaniu to przestal po 30 minutach , poprostu nie lubi lekarzy az chrypke dostal biedaczek:baffled: . W piatek mielismy bioderka wsio ok ale tu juz bylo spokojniej choc tez juz strzelil podkowke ale go z mloda jakoas zagadałyśmy;-)A tak u nas po staremu od rana lofrujemy trza korzystac :cool2:

Żabciu normalnie nie wiadomo kogo sie ma za sasiada szok !
Lopciu nie gadaj glupot :dry: bo zaraz dam w tylek !!!!!!!!
Scully ja caly czas czekam za tymi kroplami mial mi je przywiesc w zeszlym tyg , az mi jest glupio :zawstydzona/y: juz do m mowilam ze pewnie mnie zwodzi :-(

Oki kobitki ide pranko rozwiesic ijak krolewicz sie obudzi zmykam na spacerek

Miłego dnia !

A i sie pochwalimy Bąbelek waży 8770 :)

reklama
Witam!

A gdzie cofka ?!? Nikt nie pije już tutaj porannej kawki ?!?

Erbuś Roro zaraz dogoni Szymka z waga...bo mój młody waży 9700g.

Lopciu jakieś plany wyjazdowe jeszcze na te wakacje ?

Batonik pakuj się pakuj...a ja się za porządki zabieram :-D

Pozdrawiam Was wszystkie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry