lopop
Szczęśliwa mamusia
a Szymcia do żłobka dajesz czy masz opiekunkę??? pewnie ciężko było wracać:-(Lopciu chodzę już od połowy czerwca.
erbuś witamy po urlopie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Szymcia do żłobka dajesz czy masz opiekunkę??? pewnie ciężko było wracać:-(Lopciu chodzę już od połowy czerwca.
oj ma wielkie , ale z moimi tesciami wiadomo niegdy niewaidomo co im strzeli i co powiedza ale juz po :-)zabko a jednak strach ma wielkie oczy
Mysza jeszcze nie , ale planuję w tym tygodniu bo jeszcze chcę zrobić na WZWB
Myszko a ty chodzisz już do pracy???
z tym zorganizowaniem to masz racjęLopciu ma opiekunke. Czy ja wiem czy ciężko...momentami to się cieszę, bo jak wczoraj Szymek znudzony chyba już tym siedzeniem w domku dał do wiwatu to pierwsze co pomyślałam - jak dobrze że jutro idę do pracy.
Zresztą odkąd wróciłam to wydaje mi się że lepiej umiem się zorganizować i wykorzystać czas dla Szymonka.
Położyłam Szymonka spać o 16...i sama z książką się położyłam, zasnęłam w momencie i przespaliśmy do 19.20. Szymonek zasnął o 22, a ja chyba znowu zrobię podejści pod książkę.
Miłej nocki.
ale na razie o tym nie mysle moze cos sobie znajde z doskoku a bede na wych 

i musze powiedziec ze superrr:-) pochwal sie kobietko foteczka ;-) jestem ciekawa jak to cudenko wyglada :-)Witajcie
Lopciu ale dzis wcześnie zawitałaś![]()
Myszko podziwiam mi bedzie bardzo ciezko wrocic :-( w zasadzie to nie chce wracac najchetniej siedziałambym do 3 latale na razie o tym nie mysle moze cos sobie znajde z doskoku a bede na wych
Batonik a Ty gdzie
No bryka zakupiona i oczywiscie zielona , okazalo sie ze spacerowa jest w jasnej zieleni , no zielen z czernia , dzis juz pierwszy spacer zaliczonyi musze powiedziec ze superrr:-)
Miłego dzionka babeczki
superch erbuś zazdroszczę tych zakupów wózka
na badaniu krwi byłam![]()

a jak Roruś na wczasach ??? no i super że bryka zakupiona i młody zadowolony;-)
coś przeoczyłam czy tak po prostu zaczynasz od tego ???? 
brat z bratową przyjechali z Londynu na tydzień i jutro już wracają
:-( w poniedziałek w końcu sprowadzili się znajomi z Bytomia do Torunia i to bardzo niedaleko nas ;-)
więc mam ich na całe dwa lata dla siebie ;-)
być może na dłużej ;-) za 10 dni wyjeżdżamy do KRK do cioci Anetki wujka W i Szymonka na długi weekend, mam nadzieję, że pogoda nam dopisze
no i już się doczekać nie możemy a najbardziej to R
nie wiem o co kaman hi hi hi
pewnie stęsknił się za Waldusiem hi hi hi, pogoda się zrobiła i kursujemy, Blania rośnie i wcina bułeczki i chrupki jak szalona
bardzo lubi nowego bolida a i niezły mamy z niej ubaw bo znajomi mają dwa psiaki (shitsu) a Blania aż się trzęsie do nich hi hi hi śmiejemy się że lada dzień będzie za nimi śmigała bo cała aż się rwie 

a poza tym wsio spoxik 
i mloda juz zarejestrowana na 24 sierpnia ciesze sie ze jeszcze we wakacje cos zalatwie
dzien za krotki zeby zrobic i zalatwic wszystko co bym chciala, a noc za ktorka zeby sie dobrze wyspac i rano jestem na pol przytomna ale od niedzieli mezu ma znow tydzien urlopu to poprosze zeby przejal czesc obowiazkow z dziecmi i przedewszytkim nocne napojenie mlodego
co troche bateryjki podladuje