reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chyba kazdy ma coraz wiecej pogardy dla tej dziewczyny za to co zrobila i ze tak klamala a to slyszalyscie?
Kilkutygodniowe bliźniaki zostawione przy otwartym oknie, rodzice byli kompletnie pijani - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości
tez szok odrazu bym tym rodzicom odebrala prawa do tych dzieci i oddala je osobom ktore sie nimi dobrze zajma i pokochaja mimo ze niejestem za zabieraniem dzieci od rodzicow i rodziny ale w takich przypadkach raczej niema innego wyjscia:no:

lopciu czytalam wczoraj w necie o tym chlopcu co jadl trociny a matka w ciazy z drugim dzieckiem chodzi po sekcji dziecko mialo zoladek wypchany trocnami zmarlo z glodu i wychlodzenia jak to znajde to wkleje linka
Co to za ludzie zyja na tum swiecie!
1,5 km od miejsca znalezli cialo. Pewnie ona cos malej zrobila à nie jej upadlo. Karetka by przyjechala i uratowala cos innego jej zrobila ze byla pewna ze niezyje

reklama
izus piekna kołyska :):)
teraz czekam / chociaż efekt będzie taki sam jak zawsze bo już pobolewa na @

zabko i svensonka izus bedzie miała córeczkę:):)

wiecie co normalnie zal ściska
mi sie też od razu wydawało że kłamała na tym spotkaniu z reporterami, a teraz to już brak słów
musiał jeszcze ktoś byc z nią w zmowie skoro zostawiła dziecko nad rzeką a znaleziono je w innym miejscu i do tego jeszcze przykryte gruzem
jeszcze jak się okaże przy sekcji że dziecko żyło a zmarło z głodu lub wychłodzenia to juz nie będę miała żadnego współczucia dla matki ( to znaczy mam go teraz tylko 1 %)

a też slyszałyście że znaleziono w środe tydzień temu dziecko około dwuletnie które na noc było chowane w stodole i się żywiło trocinami - moja mam słyszała w Polskim Radiu
wiecie co wydaje mi sie że my wszystkie staraczki oskubałybyśmy takie kobiety żywcem do kości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak myslalam wszystko na rozowe haha
hejsylwia d

zabko mówię ci nóż w kieszeni się otwiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kręci coś ta Kasia mogła nawet malutka udusić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

z drugiej strony przynajmniej teraz sąsiedzi będą bardziej wrażliwi na młode matki z dziećmi

Helloł

... no faktycznie Svensonka nie może dospać chyba i jaka aktywna ostatnio ;-) no i widziałam, że udzielasz się na wątku pora na trzecie, czyżbyś się zdecydowała :confused::confused::confused:

... Lopciu helloł jak samopoczucie???? opowiadaj ...

My mamy dziś dzień lenia i siedzimy w domku nosków nie wystawiamy nawet do auta:-p

Pzdr

Helloł

... no faktycznie Svensonka nie może dospać chyba i jaka aktywna ostatnio ;-) no i widziałam, że udzielasz się na wątku pora na trzecie, czyżbyś się zdecydowała :confused::confused::confused:

... Lopciu helloł jak samopoczucie???? opowiadaj ...

My mamy dziś dzień lenia i siedzimy w domku nosków nie wystawiamy nawet do auta:-p

Pzdr

samopoczucie nijakie, właściwie czuję że nic gdzieś tak krąży ta myśl w podświadomości

a po południu idę na lód i kanał bo zamarzł:)

reklama
Witam!
Ja to ostatnio z wami myślami, bo znów coś mnie męczy :dry:
wyniki krwi i moczu -ok :tak:
za to nie wiadomo skąd biegunki, stres, zawroty głowy... :dry:
eh... idę leżeć
Pozdrawiam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry