K
Kinga85
Gość
zabka fajnie wam
farie zaczynacie u nas już po feriach! ale my i tak za dużo nie skorzystaliśmy a raczej Filip bo niestety my cały czas pracujemy i musiał chodzić do zerówki nawet w ferie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
och scully :-(
a moze ty wrażliwa na pogodę jesteś stąd te zmiany
meopatka jesteśmy podobno niektórzy taj mają

eh kobietko niemasz lekko z tym twoim organizmem czyby po ciazy sie tak porozregulowalo![]()
a po ciąży to ciągle coś mi jest 
dziewczynki jeszcze tydzień i mrozy mają nas opuszczać powoli wiec bedzie teraz juz lepiej.. a wyobraźcie sobie jakby to był dopiero grudzień terazbeznadziejnie.
no ale idzie wiosna marzec tuż tuż ibedzie coraz fajniej wtedy...!
takim pozytywnym akcentem was żegnam
lece po Fiolka i potem dalej biore sie za robote bo mam w domu.
miłego!![]()

zobaczyy co on powie i jakie badania będę musiała zrobić
eh...
bo u mnie 30 min drzemki jak w zegarku -jak za długo śpi to wieczorem nie chce iść i bryka nawet do 1:00
a mamusia woli spać, a nie chasać
już 3 razy w nocy do auta ją pakowaliśmy (bo w aucie przy 1 zakręcie zasypia) -a jak już w aucie zaśnie to do rana śpi elegancko 
dr Eduard Estivillto macie przeboje hihihiih usypiac dziecko w aucie tego jeszcze nieslyszalam hihhi ja oboje moich dzieci kladlam tak: kladlam je do luzeczka mowilam dobranoc i wychodzilamz pokoju i tak robie do dzis z corka to musialam tydzien przebolec zanim sie przyzwyczaila ale jak juz znalam jej pory spania to nieodpuuszczalam i niewchodzilam do pokoju dopuki nieusnela, a malego od mlenkosci tak przyzwyczailam i zawsze zasypia sam wiem ze moze pomyslicie ze wredna matka do placzcego dzieckaniewchodzila ale wytrwalam i do dzis mam spokoj nigdy nibujalam niechodzila i niecudowalam z usypianiemmeteopatka to raczej nie -za dużo obawów mam
póki nie ma @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na właśnie przed ciążą było oka po ciąży to ciągle coś mi jest
z utęsknieniem czekam na wiosnę i lato
Witam!
O Madzi nie komentuję :-(, bo się serducho kraja :-(
Muszę jechać po poradę do gastroenterolologazobaczyy co on powie i jakie badania będę musiała zrobić
eh...
Pozdrawiam
P.S. Położyłam Gabi lulu, ledwo weszłam na BB, poczytałam i już zaraz muszę ją budzićbo u mnie 30 min drzemki jak w zegarku -jak za długo śpi to wieczorem nie chce iść i bryka nawet do 1:00
a mamusia woli spać, a nie chasać
![]()
macie jakieś dobre sposoby usypiania???
Gabi jak się przeoczy porę spania to bryka, potem marudzi (chce spać ale nie może zasnąć)już 3 razy w nocy do auta ją pakowaliśmy (bo w aucie przy 1 zakręcie zasypia) -a jak już w aucie zaśnie to do rana śpi elegancko
![]()
wiecie dziewczyny jak to jest jak już mnie lekko zaboli to mnie nerw bierze!!!
no cóż taki mój urok
w szoku bylam myslalam ze bedzie plakal ale dobrze ze tak poszlo :-) a w domu juz poszedl spac spokojnie do swojego luzeczka :-)mój też był twardzielwitam
żabko to dobrze że synek po szczepionce okej i nie płakał ci. Mój Filip też był twardziel w tych sprawach![]()
Udanego dnia życzę
ja śmigam do pracy..