Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z 81 czyli juz najstarsze nie jestescieno wlasnie, jak jest z tym mierzeniem temp? bo ja musze wstawac o 3:30 i czy wtedy moge mierzyc?
ja tez 82![]()
no wlasnie, jak jest z tym mierzeniem temp? bo ja musze wstawac o 3:30 i czy wtedy moge mierzyc?
ja tez 82![]()
najlepiej mierzyc ja codziennie po przebudzeniu,o tej samej porze(juz godzina pozniej naprawde robi roznice) i w tym samym miejscu.inaczej nie jest wiarygodna.jeśli chodzi o temp. to ponoć trzeba mierzyć po około 3 godzinym spoczynku.
Musze was zmartwic bo to ja jestem chyba najstarsza 1972 r.I CO ?
no wlasnie, jak jest z tym mierzeniem temp? bo ja musze wstawac o 3:30 i czy wtedy moge mierzyc?
ja tez 82![]()

tak tez mozna,tylko mnie jest latwiej elektronicznym i w ustach.Obie metody sa dobrewyczytałam gdzieś na forum że jeśli dopochwowo to przez 5 min.(zwykłym termometrem)
Ja tez mam elektroniczny i sie zastanawiam, bo czasem mi nie pika na zakonczenie pomiaru. I co wtedy robicie?,termometrem elektronicznym wiec zajmuje to niecala minute.