reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć kobiety!!!

W końcu udało mi się do was zaglądnąć!

KREWETKA- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! super super
Pozostałym życze aby szybko zobaczyły na teście dwie Krechy II :))))))

Cóż za piekna i długa lista :) testowań hihihihihi

Cześć kobiety!!!

W końcu udało mi się do was zaglądnąć!

KREWETKA- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! super super
Pozostałym życze aby szybko zobaczyły na teście dwie Krechy II :))))))

Cóż za piekna i długa lista :) testowań hihihihihi

Cześć jagodka1231...;-) a my testujemy tego samego dnia... jak Twoje nastawienie? ja dzisiaj rano miałam mega gigantycznego doła... objawów żadnych... a u Ciebie??? coś się dzieje???:rofl2::-p:-D

Biore tabletki które regulują cykl i pani ginekolog kazał mi przyjśc w 9 dniu brania na usg i miałam piękne 16 mm jajeczko,kazałi mi dwa dni później współżyc i przyjśc po weekendzie na usg czy pękło jajeczko,no i pękło. więc pani doktor powiedziała,że mam 25 % szans,że jestem w ciąży.

natomiast w poprzedniej ciąży chodziłam co tydzien na usg a gdy zbliżała się owulacja to co dwa dni.

dlatego uważam ze to najlepsza metoda obserwacji o ile masz lekarza który sie na to zgodzi.

reklama
Biore tabletki które regulują cykl i pani ginekolog kazał mi przyjśc w 9 dniu brania na usg i miałam piękne 16 mm jajeczko,kazałi mi dwa dni później współżyc i przyjśc po weekendzie na usg czy pękło jajeczko,no i pękło. więc pani doktor powiedziała,że mam 25 % szans,że jestem w ciąży.

natomiast w poprzedniej ciąży chodziłam co tydzien na usg a gdy zbliżała się owulacja to co dwa dni.

dlatego uważam ze to najlepsza metoda obserwacji o ile masz lekarza który sie na to zgodzi.

no właśnie... ciekawa jestem ilu jest takich lekarzy... a skąd decyzja u Ciebie o tak wnikliwej obserwacji? długo się staracie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry