reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A Wy dziewcdzynki ile do spodziewanej @ macie?
No ja mam jeszcze trochę ponad tydzień. Nie potrafię powiedzieć konkretnej daty, bo moje cykle trwają od 26 do 32 dni, przeciętnie 29-30. Ale wyznaczyłam sobie na podstawie temperatur że @ powinnam dostać w dniach 26-29 lipca, jak do tej pory takie moje wyliczenia zawsze się sprawdzały i w jeden z takich wyznaczonych dni dostawałam @. Mam nadzieję, że teraz nie dostanę oczywiście :-p czyli testowanie najlepiej 30 lipca...

reklama
pati w sierpniu skoncze 20 lat.

Emilchen ja to wtedy juz bede dawno po terminie @.Testowac własnie mam zamiar 27 lipca.Ale czy wytrzymam nie wiem.Najdłuzszy moj cykl.To 30 dni.Srednio mam 27 dniowe.

pati w sierpniu skoncze 20 lat.

Emilchen ja to wtedy juz bede dawno po terminie @.Testowac własnie mam zamiar 27 lipca.Ale czy wytrzymam nie wiem.Najdłuzszy moj cykl.To 30 dni.Srednio mam 27 dniowe.

koachan :-) nie jestes sama... ja w prawdzie nie jestem w twoim wieku ale tylko rok rozniecy... w sierpniu skoncze 21... doladnie 26 sierpnia :tak::tak: hihihi ja iesiaczkuj od 11 rokuz zycia i mam juz dosyc tej cholernej @!!!! tak zeby ja zatrzymac na minimum 9 miesiecy to ja bym was normalnie po rekach, czy nawet nogach calowala :-):-):-D:-D:tak::tak::tak: ja trzymam kochana kciuki za ciebie bardzo mocno :tak::tak: daj pozniej znac co i jak z tesciorem :tak:

sandra na pewno dam znac.Za Ciebie też trzymam kciuki.U Ciebie teraz ostre staranka muszą być.Widze,ze decyzje o staranka podjęłas równie wczesnie jak ja .My staramy sie dopiero 2 miesiąc.Na razie tylko na wiesiołku liczymy na szczescie.

sandra na pewno dam znac.Za Ciebie też trzymam kciuki.U Ciebie teraz ostre staranka muszą być.Widze,ze decyzje o staranka podjęłas równie wczesnie jak ja .My staramy sie dopiero 2 miesiąc.Na razie tylko na wiesiołku liczymy na szczescie.

jakos nie wierze w to ze sie uda... ale nadziej nadal jest... chociaz czasami jest juz trudno... tak dlugo sie staramy a tu nic z tego nie wychodzi :-(:-(:-( w ogole mam pcos i torbiela na jajniku... podjelismy w miare szybko decyzje... mieszkamy razem, znamy sie bardzo dobrze i zdecydowalismy o tym razem ze chcemy miec bobasa... moj tz juz ma corke... skomplikowana sprawa... mowie od razu-matka jego cori nie zyje. jego corka jest u jego rodzicow ale oni nie chca jej oddac mu i od 4 lat sprawa w sadzie przeciwko rodzicom :-(:-( a ja tak marzylam o tesciach... :-(:-( jego corka ma 5 lat... my mieszkamy w uk a mala jest w portugalii... chore... to tyle o mnie i jakze skomplikowanym zyciu...

:-):-):-)

do Eijf bo ty się będziesz orientować. Po 4 dniach pozytywnych testów dziś negatywny(tyle że innej firmy).temp rano jak zwykle 37,3 czy temp. przedokresem jeśli nie było owulacji powinna wzrosnąć czy nie. I czy jeśli jutro by wzrosła to cykl miał szanse być owulacyjny. Bo wg suwaczka wczoraj miałam mieć owulkę. No i dziś testowul. negatywny tylko że testy owul. były przez 4 dni pozytywne .W zeszłym cyklu miałam 2 dni pozytywne.dziś jeszcze cały czas mi mrowi w prawej piersi (wkurzajace to :angry:). Ale mam juz dość ..... to temp, to testy owul. potem ciążowe to czekanie chyba jestem za stara na te nerwy.:-(
Ale jest jeden plus są PRZYTULANKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

jeżeli moge to odpowiem na to pytanie hmmm bo w sumie skierowane jest do ejif....
tak więc mnie sie wydaje że miałaś owulacje i nie masz sie czym martwić, nie wiem dokładnie kiedy bo nie wiem od ilu dni masz podwyższoną temperaturke, ale jeżeli testy były pozytywne i po jednym lub killku dniach wzrosła ci temperaturka to owulacja wystąpiła.
A z tymi testami to jest róznie... ja też stosuje testy ale jak wyjdzie pozytywny to po prostu więcej nie robie bo to znaczy że po 24 do 36 godzin nastąpi owulacja, i na następny dzien już nie używam testów.
Tobie wyszedł dzis negatywny prawdopodobnie że już jest po owulacji...
kochana i nie denerwuj sie, będzie dobrze ;-):-)

EMILCHEN oby te przeczucia były słuszne.Ja testowac na pewno przed spodziewaną nie bede.Bo juz mam 24 dc więc juz nie długo.Ja zamierzam jesli @ nie przyjdzie testować w 33 dc.Pozatym ale by to był prezent na moje urodziny !!bo 4 sierpnia mam:)

A Wy dziewcdzynki ile do spodziewanej @ macie?

oby ten ból piersi był na fasoleczke:tak::-)
ja bede testować dopiero 5 sierpnia na naszą 3 rocznice ślubu chyba ze wczesniej przyjdzie wredna:-p
narazie sie ostro staramy bo zbliża sie owulka:-D:-D

jakos nie wierze w to ze sie uda... ale nadziej nadal jest... chociaz czasami jest juz trudno... tak dlugo sie staramy a tu nic z tego nie wychodzi :-(:-(:-( w ogole mam pcos i torbiela na jajniku... podjelismy w miare szybko decyzje... mieszkamy razem, znamy sie bardzo dobrze i zdecydowalismy o tym razem ze chcemy miec bobasa... moj tz juz ma corke... skomplikowana sprawa... mowie od razu-matka jego cori nie zyje. jego corka jest u jego rodzicow ale oni nie chca jej oddac mu i od 4 lat sprawa w sadzie przeciwko rodzicom :-(:-( a ja tak marzylam o tesciach... :-(:-( jego corka ma 5 lat... my mieszkamy w uk a mala jest w portugalii... chore... to tyle o mnie i jakze skomplikowanym zyciu...

nie załamuj sie bedzie dobrze musisz w to wierzyć:tak:
zjadziesz na pewno w ciąże i odzyskacie córeczke chłopaka i bedziecie wspaniałą rodzinka, ja w to wierze i życze Ci tego bardzo!!:tak:

Sandra to rzeczywscie chora sytuacja.Mam nadzieje ,ze wszystko w najblizszym czasie sie zmieni na lepsze.Co do waszych problemów,to wydaje mi sie ,ze jestescie na tyle mlodzi by wszystkie trudnosci,torbiele itp pokonać.Wierze w Was i ZYCZE UDANYCH I PRZYJEMNYCH STARANEK!

reklama
mellisa temp.mi nie wzrosła ja od początku cyklu taką mam różnica to dwa dni temi 37,2 a dziś 37,3. ale za to test dziś po czterech dniach jest jest wreszcie negatywny.Dlatego myśle że bezowulacyjny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry