reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wszystkich
Melduje się po sobietniej imprezce, wesele bylo świetne, wybawilam sie, troche napilam.
czekam na @, to moj 29 dc wiec zapewne dzis lub jutro moge sie jej spodziewac
Witam :-) fajnei ze sie wybawilas w koncu od czasu do czasu trzeba ;-) a jak prezenta sie podobal mlodej parze?
I jaka @, lepiej niech sie nie pojawia :blink:

witam dziewczynki!!! nie jestem w stanie przeczytac tyle stron bo mam tylko 10 min, co tu sie dzieje?

Czesc Krewetka
Z tego co sie orientuje nie ma nowych zafasolkowanych osobek, niestety. Ale nowe cykle nowe nadzieje. Oby niebawem pojawilo sie kilka pozytywnych postow z ogloszeniem o testach z 2-ma kreseczkami :blink:
A jak tam sie czujesz?

reklama
Martilla ma racje, roznie to bywa,ale rowniez zycze spokojnej ciazy. A jak tam badania u ginka? bo nie kojarze czy cos wczesniej pisalas? A jak przegapilam to przepraszam:sorry2:

Ja juz zmykam, milego wieczoru zycze wszystkim, a co neiktorym owocnej nocki ;)

Ostatnia edycja:
Witam :-) fajnei ze sie wybawilas w koncu od czasu do czasu trzeba ;-) a jak prezenta sie podobal mlodej parze?
I jaka @, lepiej niech sie nie pojawia :blink:

Tak prezent bardzo sie podobal
No tak lepiej by @ sie nie pojawila tyle ze sie pojawi bo czwartkowa beta byla <1:-(

a dziekuje dobrze, narazie żadnych objawów, oprócz braku @ i lekkiego bólu piersi
To dobrze ze nie mecza cie uciazliwe objawy:-)

ja juz po imprezei.eh taka po prostu mala impreza ur.w rodzinie.Chcialam wyjsc wczesniej bo w domu od cholery do zrobienia a jutro znow do pracy:( poza tym sama mam impreze ur w sobote i musze zastanowic sie co zrobic do jedzenia itd.
U mnie jakos cienko ze sluzem a moze za wczesnie?Nie moge liczyc ze owu bedzie tak jak w ubieglym cyklu.Sluz chyba wodnisty ale glowy za to udac nie dam...Tak w ogole to czas wykorzystac kolejny test owu.
a z innych mniej ciazowych spraw to wlasnie zgubilam karte do bankomatu w sklpeie.musialam zostawic zakupy,leciec do domu po inna i znow po te zakupy.yhhh

ja juz po imprezei.eh taka po prostu mala impreza ur.w rodzinie.Chcialam wyjsc wczesniej bo w domu od cholery do zrobienia a jutro znow do pracy:( poza tym sama mam impreze ur w sobote i musze zastanowic sie co zrobic do jedzenia itd.
U mnie jakos cienko ze sluzem a moze za wczesnie?Nie moge liczyc ze owu bedzie tak jak w ubieglym cyklu.Sluz chyba wodnisty ale glowy za to udac nie dam...Tak w ogole to czas wykorzystac kolejny test owu.
a z innych mniej ciazowych spraw to wlasnie zgubilam karte do bankomatu w sklpeie.musialam zostawic zakupy,leciec do domu po inna i znow po te zakupy.yhhh
to nieciekawie z tą kartą, musisz ją zablokowac??

mmm-no od razu zablokowalam ale teraz trzeba tydzien na nowa czekac,nowy kod apamietac i w ogole.bylismy z moim pod sklepem.ja wzielam tylko karte ze soba i wlozylam do kieszonki w torbie,on pojechal do domu by zaczac sprzatac ale przypomnialo mu sie ze ja mam klucze wiec sie wrocil i ta karta byla w tej samej kieszonce co klucze wiec pewnie przy wyciaganiu wypadla.A dopiero co do sklepu weszlam wiec krotki odcinek.Nikt nie znalazl wiec musialam zablokowac.:angry:No ale dobrze ze mam inna wiec tragednii nie ma .

reklama
Do góry