reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc Dziewczyny :-)
Staralam sie troche nadrobic ale niestety jeszcze wszystkiego przeczytac mi sie nie udalo a w dodatku przegladarka mi sie buntuje i zamyka co jakis czas :-(.

Mazia - ciesze sie ze wszystko wporzadku :tak: trzymaj sie cieplo i zdrowo wraz z fasolka :-)
Mam nadzieje ze u Krewetki tez wszystko wporzadku

Eijf - mam nadzieje ze ta lekarka jednak bedzie dobra i przepisze Ci leki ktore pomoga w starankach i szybko ujzysz te 2 wyczekiwane kreseczki.

Mmm pamietaj o pozytywnym mysleniu ;-)

U mnie staranka dalej w toku, testowac bede 17 wrzesnia, o ile @ sie nei pojawi. Pozatym remont w toku i ciezko teraz mi dojsc do laptopa wiec bede rzadziej sie pojawiac. Ale jak juz sie to unormuje i bedzie po remoncie to nadrobie zaleglosci:-)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki ;-) oraz witam wszystkie nowe osobki w tym gronie

reklama
Witam dziewczynki
mam pytanie czy któraś z Was ma niedoczynność tarczycy i znaj jakiegoś dobrego endokrynologa z Warszawy jeśli tak to prosze o wiadmość na priva
już prawie rok męczę sie z tym okropieństwem i mam znowu złe wyniki :-(

Pozdrawiam wszystkie :-)
a jakie masz wyniki?ja niedawno dowiedzialam sie ze mam bardzo podwyzszone anty tpo ale reszta hormonow tarczycy jest ok.poszlam z wynikami do lekarza endokrynologa(ale w holandii) i ona powiedziala ze nie ma to nic wspolnego z zajsciem w ciaze.nie za bardzo dowierzam bo slyszalam rowne opinie.Powiedziala jedynie ze jest wyzsze ryzyko poronien.Ide znow za dwa tyg.i mam zamiar wiecej ja popytac albo w ogole udac sie do innego lekarza bo jak na razie w ciazy nie jestem a poza tym nawet jakbym byla to nie chce miec zwiekszonego ryzyka.dla mnie to to samo.
czy ty tez masz cos z tymi przeciwcialami?wiesz cos na ten temat?

u mnie impreza nr 1 minela i bylo bardzo milo.jestem zadowolona z prezentow:)ciekawe co dzis bo zaraz uciekam przygotowywac impreze nr 2:)
Dziewczyny ktora sie zna na temperaturze?Jak to jest jak sie poszlo nad ranem spac ,poza tym wypilo dwa kiliszki wina?Ma ktos pojecie?Jak ta tempreratura sie rysuje wtedy,co sie zmienia i czy jest wiarygodna?
Co do picia to choc mialam wyrzuty sumienia to zdecydowalam wypic troche bo wino takie pyszne.moje ulubione a powiem wam ze chyba przez te ostatnie pol roku nie ilam bo za kazdym razem myslalam ze jestem w ciazy...No a oczyiwscie nie bylam i pomyslalam sobie ze nie mozna chyba dac sie zwariowac nie?
chyba nie jest zbyt wiarygodna, alkohol i mała ilość snu zakłócają temperaturę

Cześć dziewczyny:-) jestem nowa i również staram się o maluszka:tak:
Mam nadzieję,że uda nam się zostać mamusiami w 2010 ;-)
Pozdrawiam

chyba nie jest zbyt wiarygodna, alkohol i mała ilość snu zakłócają temperaturę
no wiem ze zaklocaja ale nie wiem w jaki sposob.ktoras wie cos wiecej na ten temat?a w ogole jak sie to na ff zaznacza.tak sobie galerie na ff ogladam i stwierdzam ze u kazdej ta temp wyglada inaczej.zadnko jest tak naprawde wysoka a jedynie nie spada przy terminie @...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-) jestem nowa i również staram się o maluszka:tak:
Mam nadzieję,że uda nam się zostać mamusiami w 2010 ;-)
Pozdrawiam

Cześć Cambria, życzę powodzenia w starankach :-):-) Razem z dziewczynami na pewno będzie Ci łatwiej a czasem i weselej przejść przez okres staranek :-)
Mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać :-).

A ja moje drogie, zrobiłam dzisiaj rano test i wyszły mi w końcu upragnione dwie krechy :-D:-D - czyli, że moje wakacje były w tym roku bardzo owocne :-D:-D.
Tak coś czułam się dziwnie od kilku dni a dzisiaj test pokazał drugą kreseczkę - co prawda troszkę bledsza jest od tej kontrolnej, ale jest gruba i wyraźna. W tym tygodniu idę do mojej dr potwierdzić.

reklama
Do góry