mmm...
Fanka BB :)
podobno na mdłości dobry jest imbiru mnie tak srednio, w kość dają mdlości, nie nie moge zjeść![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podobno na mdłości dobry jest imbiru mnie tak srednio, w kość dają mdlości, nie nie moge zjeść![]()
ja mam od kilku dni zawroty głowy i bolą mnie piersi ale to chyba na @![]()
agapas Ogromniaste gratulacje:-)Ja też myślałam, że to wszystko na @, tylko niepokoiły mnie te zawroty głowy, bo wcześniej takich nie miałam.
mmm... a może to właśnie fasolka :-). Trzymam kciuki oby to było to :-)
powodzenia zyczeCześć dziewczyny:-) jestem nowa i również staram się o maluszka
Mam nadzieję,że uda nam się zostać mamusiami w 2010 ;-)
Pozdrawiam
Serdecznie gratuluje,troche mnie nie bylo a tu takie dobre wiesci!!!!Bardzo sie cieszeA ja moje drogie, zrobiłam dzisiaj rano test i wyszły mi w końcu upragnione dwie krechy- czyli, że moje wakacje były w tym roku bardzo owocne
.
Tak coś czułam się dziwnie od kilku dni a dzisiaj test pokazał drugą kreseczkę - co prawda troszkę bledsza jest od tej kontrolnej, ale jest gruba i wyraźna. W tym tygodniu idę do mojej dr potwierdzić.
Serdecznie gratuluje,troche mnie nie bylo a tu takie dobre wiesci!!!!Bardzo sie cieszeja tez jak po luteinie nie dostalam @ to zrobilam test
![]()
AGAPAS-SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
ps. powiedz nam ile się staraliście w sumie? bo nie pamiętam:-)
Dzięki :-):-):-).
W sumie to staraliśmy się od początku roku, ale tak nieregularnie. A tak na maxa to już po sesji letniej, czyli czerwiec i lipiec. W lipcu - na urlopie - to już codziennie :-):-)
i udało się....

Wreszcie jakaś dobra wiadomość!!!!