reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jagodka widze po suwaczku że macie dziś rocznicę! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I JAK NAJWIĘCEJ WSPÓLNYCH SZCZĘŚLIWYCH LAT RAZEM :tak::-)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie:happy:

reklama
Trzymam mocno kciuki:tak::tak::tak:
A u mnie narazie 9 dc do owu pewnie daleko i jakos zaczynam czuc ze pewnie i w tym cyklu mi nie wyjdzie, ahh moze to tylko dziwne mysli. Jeszce ta przeprowadzka ktora mnie troche zaczyna stresowac czy wszystko wyjdzie ok i wogole:baffled:

To prosze te wszystkie dziwne mysli przegnac;-). Bedzie dobrze musi byc:-)

U mnie 6 dc ja to dopiero do owu mam:baffled:

Jagódka 13-14dpo to test na 99,99% wyjdzie. a jak liczysz dpo, miałaś monitoring czy po tempkach tylko?

ja jestem ciekawa jak u mnie będzie w tym cyklu, znaczy bez progesteronu. mam nadzieję, że nie zacznę plamić 6dpo! tak czy siak zbadam progesteron 7dpo, choć wątpię by coś się poprawiło.

reklama
biedroneczko przeczuciami się nie kieruj :no: one często mylą... spróbuj spokojnie poczekać na owulkę i dalszy rozwój wydarzeń, ciąża może się pojawić w najmniej oczekiwanym momencie :tak:

Noukie, hihi najprzyjemniejszy czas przed Tobą - staranka w pełni, daleko do terminu @ więc bez nerwów...

Jagódko widzę, że jesteście kolejnym na forum małżeństwem z września :-D wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i oczywiście bejbika :-)

emma trzymam kciuki, żeby plamienia nie było :tak:

a ja dzisiaj mam trzecią wyższą tempkę i tak jak się spodziewałam, FF zmienił decyzję i przesunął mi owulkę tam, gdzie sama ją obstawiam :tak: czyli liczę, że mam 3 dpo.

Kochane nareszcie weekend ;-):-) od wczoraj mam jakiś taki dobry humor, nie wiem czemu, bo w sumie fizycznie nie czuję się zbyt dobrze - od ponad tygodnia boli mnie szyja/kark i to mocno, promieniuje do barku i ramienia, bardzo utrudnia staranka, bo najbardziej boli mnie jak leżę, noce są koszmarne. Podejrzewam, że to nie jest nic poważnego, na 90% to po prostu stres, który mi się skumulował w mięśniach, ale ból jest na tyle silny, że biorę apap (a tak w ogole to teraz już staram się unikać jakichkolwiek leków, bo zawsze jest jakaś możliwość, że mogę być w ciąży)... :-(

Do góry