eijf
Fanka BB :)
oj wiem wiemto nie do końca tak działa, że zyskałam "córkę". JEstem pracownikiem placówki, w której ona przebywa i jest zameldowana i opiekun prawny jest tylko do ułatwiania spraw formalnych, nie odpowiadam za nią prawnie..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj wiem wiemto nie do końca tak działa, że zyskałam "córkę". JEstem pracownikiem placówki, w której ona przebywa i jest zameldowana i opiekun prawny jest tylko do ułatwiania spraw formalnych, nie odpowiadam za nią prawnie..
13-14 dni po owu jak najbardziej!czasem juz 10dpoDziewczyny czy myślićie,że jest szansa aby test wykazał ciąże w 24 dc? jestem jakieś 13-14 dni po owu..????
13-14 dni po owu jak najbardziej!czasem juz 10dpo
powodzenia
Ok to spróbuje jutro z samego rana!
Trzymajcie kciuki!
Może podświadomośc daje mi znaki :" Bierz się do roboty !!!"
ja trzymam :-) a masz jakieś przeczucie , ze to może być już teraz ???
Ja akurat mam dni płodne i akurat dzisiaj miałam sen w którym było kilka niemowlaków. Najpierw moja koleżanka niosła dziecko w MT, a potem trzy młode dziewczyny niosły trzech maluszków i tak się na mnie patrzyły z uśmiechem.Może podświadomośc daje mi znaki :" Bierz się do roboty !!!"
![]()
no krewetka to połóż sie i odpocznij:-)cześć dziewczyny, co u Was? ja wczoraj bylam u mojej lekarki (ogólnej), dostalam antybiotyk, a dzis sie tak żle czułam ze musialam sie zwolnic z pracy po 2hto chyba zasługa antybiotyku, na szczęscie dawka byla jednorazowa, pozatym calodniowe mdlosci nie daja mi żyć :-(
może sie udało !!!!!!!!!!!!!!!!!