reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć Kochane,

witam kolejne nowe staraczki i trzymam mocno kciukasy!!!

Dzisiaj mój 16 dc, wczoraj troszkę się poprzytulaliśmy, no i mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj męża przyprę do muru... hihihi:tak:
Troszkę boli mnie dół brzucha, nie wiem dlaczego, tak jakby trochę nadal na owu. Zgłupiałam totalnie...:-D

Witaj kochana!!! No no..może jeszcze owulka jest w trakcie...może jeszcze nie doszło do pękniecia,albo pekło właśnie? :-) tak czy siak przytulania nie zaszkodzą...

chciałam , ale emma mnie trochę zbiła z tropu i nie wiem czy jeszcze nie zaczekać dłużej:-) zobaczę co powie jak zajrzy na forum, to taka nasza ekspertka:-D
Przynajmniej poczekaj do tego co tty myślałaś,czyli te 5 dni...a potem zobaczysz..

Hej dziewczynki:) Wpadłam do Was na chwilke;) Zaraz wracam do łóżka... Niestety od rana męczy mnie kaszel. Jak nie wypluję płuc to będzie cud:)

U mnie tempka znów troche w góre. Sama już nie wiem... No coż...pozostaje poczekać. Jesli @ ma się pojawićto dziś późnym wieczorem albo jutro rano.

Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach:) martlilla bardzo ładna tempka:)

Hej dziewczynki:) Wpadłam do Was na chwilke;) Zaraz wracam do łóżka... Niestety od rana męczy mnie kaszel. Jak nie wypluję płuc to będzie cud:)

U mnie tempka znów troche w góre. Sama już nie wiem... No coż...pozostaje poczekać. Jesli @ ma się pojawićto dziś późnym wieczorem albo jutro rano.

Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie testujące na dniach:) martlilla bardzo ładna tempka:)
A czy Ty maleńka byłaś u lekarza z tym przeziębieniem????:-)

oj widzę, że robi się gorąco, cierpliwości Wam życzę... bo domyślam się jak takie czekanie na testowanie może psychę pocharatać :-D
Jak sobie pomyślę, że za miesiąc z kawałkiem też będę takie fazy miała, to z jednej strony się boję, a z drugiej doczekać tego niepokoju nie mogę. :eek: :tak:
Agast, Martilla trzymam kciuki z całych sił!:yes:
wisienka zdrówka i życzę, żeby @ jednak nie przyszła :yes:

Nie byłam u lekarza. Samo przyszło samo przejdzie:) Na bank powie, ze mam zapalenie oskrzeli i będzie mi chciał dac antybiotyki. Wolę sama sie wyleczyc.
Tak podejrzewałam, zaraz klapsy na "żopku" dostaniesz!! Tak nie wolno....później zmiany na oskrzelach zostają, a nie daj Boże na płucach!!! Idź lepiej do lekarza, przepisze co trzeba i od razu lepiej się poczujesz:-);-)

oj widzę, że robi się gorąco, cierpliwości Wam życzę... bo domyślam się jak takie czekanie na testowanie może psychę pocharatać :-D
Jak sobie pomyślę, że za miesiąc z kawałkiem też będę takie fazy miała, to z jednej strony się boję, a z drugiej doczekać tego niepokoju nie mogę. :eek: :tak:
Agast, Martilla trzymam kciuki z całych sił!:yes:
wisienka zdrówka i życzę, żeby @ jednak nie przyszła :yes:
Nie ma się czego bać....sama pisałaś cierpliwości:-) oraz spokoju życzę.....wyluzować troszkę, a będzie git;-) pozdrawiam

reklama
ewelina ma rację wisienko.. zresztą może nie od razu dostaniesz antybiotyk... warto żeby lekarz chociaż cię obejrzał :) Zdrówka życzę!

Do góry