reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

scorpioneczka kiedy testujesz? ja nie mam żadnych objawów... A moze poprostu sie ich nie doszukuje... Staram się nie nakrecać na fasolke. Wole myśleć, ze poprostu @ przesuneła sie o kilka godzin.

Powinnam zatestować 26 ale ostatnio miałam jakąś dziwna @ więc zatestuje póxniej gdzieś tak koło 30 . O ile oczywiście się @ nie pojawi

reklama
Ja też ide do łóżeczka jeszcze sie powygrzewać:) Skoro mam wolne to moge poleniuchowac:) Chociaż czuje sie juz zdecydowanie lepiej:) Odezwe się później. Miłego dnia dziewuszki:)

hej dziewczyny...u mnie kolejny cykl na straty- jest plamienie, rano była nawet krew, myślałam, że @ przyszła, ale od tamtej pory tylko plamienie..także szykuje się na kolejny cykl...i wiecie co, w sumi to nie bedzie mój 7 a 6 cykl starań..to jakoś tak optymistyczniej brzmi...zobaczymy co bedzie, trzymajcie się dziewczynki, ja zmykam, jak zwykle...;-);-)

wisienki dopóki @ nie ma to jest nadzieja - ja tam trzymam kciuki za Ciebie!!
Agast.. nie załamuj się, może jeszcze za wcześnie :)
Marzi55, ja miałam zawsze nieregularne cykle, więc jak zaczniemy staranka, to pewnie będę świrować cały czas, bo nie będę wiedziała kiedy ma być koniec cyklu :p
wampirzyca - powodzenia!

A co tu taka cisza dzisiaj, he?

Ja mam dzisiaj totalnego lenia, a robota czeka...:-( ale mam też wrażenie, że wszystkie złapałyśmy doła i nie chcemy się niepotrzebnie nakręcać i czekamy po prostu na jakąś dobrą nowinę by znów móc dyskutować...:-D wisienka, martilla, agast... do testowania!!! Pozostałe do staranek!!!:cool2::szok:a najchętniej to poszłaby już do domu... położyła się i odpoczęła...

Marzi- ja juz po porannym testowaniu...

no wiem, ale w Twoim przypadku mogło być za wcześnie nie??? ;-)

Kurde powiem Ci agast, że tak bardzo chciałabym już być w ciąży... wreszcie ta pustka by się wypełniła... narazie zyję tylko domem i pracą i w najbliższym czasie nic ekscytujacego nei jest niestety w planach...:no:

reklama
Do góry