zielona.wampirzyca
mamusieńka
sandrahaha też jest zafasolkowana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A żebyś wiedziała.....;-):-):-):-):-)Po takiej dobrej wiadomości chyba każda z nas się rozmarzyła :-):-):-)
Żeby nie powiedzieć - najważniejsze;-)hihi To super
Bo nastawienie tez jest ważne

(zaraz po pływakach
(zaraz po pływakach

)
)TESTUJĄCE:
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
dorkaa
pati1159
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
nanusia82
iwcia81
ewelina28

gracias siniorita;-);-);-)
 gracias siniorita;-);-);-)...ale cisza się zrobiła.... pewnie każda szuka teraz pieska ;-)
A tak nawaisem ... to dla dzieci są piękne ubrankazarówno dla maleństw jak i starszych ;-) Jak przechodzę obok sklepów dla dzieci to zawsze lukam na witrynę sklepową
i usmiech wtedy murowany

Ostatnio kupuje prawie tylko firmy Cherokee. Super podrabiają Nexta
 Ostatnio kupuje prawie tylko firmy Cherokee. Super podrabiają Nexta 
Oj to prawda. Ja to dla mojej córki kupuje więcej niż dla siebieOstatnio kupuje prawie tylko firmy Cherokee. Super podrabiają Nexta

czasami przypomina mi o brakach w szafie mój M :-)
 czasami przypomina mi o brakach w szafie mój M :-)