reklama

Malwinka niestety nadal zajmują mnóstwo miejsca, więc chyba są wklejone w złym miejscu.
rany, to Ty się zaczęłaś starać o dziecko mając 17 lat??? szok! nie żeby to coś złego było, tylko jak sobie wyobrażę siebie w wieku 17 lat... :-)

rany, to Ty się zaczęłaś starać o dziecko mając 17 lat??? szok! nie żeby to coś złego było, tylko jak sobie wyobrażę siebie w wieku 17 lat... :-)
malwinkakcp
Zaangażowana w BB
Malwinka niestety nadal zajmują mnóstwo miejsca, więc chyba są wklejone w złym miejscu.
Można tak powiedziec zaczełam sie starac o dziecko 3miesiące przed 18-stka bo bardzo tego chcieliśmy ale i tak do tej pory nic z tego nie wyszło
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Zaniosłam dzis papiery i rozmawialam z kierowniczka laboratorium, powiedziala ze ostatecznie musze im powiedziec na poczatku pazdziernika. Pozostaje wiec mi chyba od razu na poczatku testowac i myslec co tu robic zostac tu w papierowej pracyBiedronko a co zdecydowałaś w sprawie pracy? czy możesz poczekac z decyzją do końca tego cyklu?
 i wzdychac do wirowek i mikroskopow w labo a poczynac  staranka czy wskoczyc w bialy kitel i robic to co lubie
 i wzdychac do wirowek i mikroskopow w labo a poczynac  staranka czy wskoczyc w bialy kitel i robic to co lubie
Zobaczymy, koniec przyszlego tyg bedzie wiec dla mnie sadny

nie wiem Malwinka, może to i dobrze że nie wyszło od razu? no bo z Twoich suwaczków wynika że jesteście razem rok i 3 miesiące, a piszesz że od roku starasz się o dziecko i do tego masz 18 lat... może daj sobie trochę czasu na poszczególne etapy, jeszcze całe życie przed Tobą.
a co do Twojego niezachodzenia- tak w ciemno nie da się niestety nic powiedzieć.

a co do Twojego niezachodzenia- tak w ciemno nie da się niestety nic powiedzieć.
biedroneczka1980
Zmykam spac, jutro ciężki dzień przede mna. Rano praca a popoludniu final przeprowadzki , odezwe sie wieczorkiem jak juz bede na nowych wlasnych smieciach
, odezwe sie wieczorkiem jak juz bede na nowych wlasnych smieciach
Dobranoc

Dobranoc
eijf
hej,

niedawno sciagnelam do domu i nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego niestety.Oczywiscie zauwazylam piekne zdjecie testu pati.Ogromnie ci gratuluje!Mam nadzieje ze kiedys tez ujrze podobne dwie kreski

emilchen -wiem ze dzis wszystko wydaje ci sie do d...tez tak mam jak przychodzi @.No ale mija tydzien i nabieram nowych sil.Tak juz niestety jest i troche wierze w to ze nic nie dzieje sie bez powodu.

Lece szykowac sie do spania.mOez powinnam sie przytulac bo robilam wlasnie test owu choc pilam dosyc duzo i obie kreski sa mocne ale nie wiem czy jednakowo...to jakies nowe testy i porownania nie mam bo robilam pierwszy.

niedawno sciagnelam do domu i nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego niestety.Oczywiscie zauwazylam piekne zdjecie testu pati.Ogromnie ci gratuluje!Mam nadzieje ze kiedys tez ujrze podobne dwie kreski
emilchen -wiem ze dzis wszystko wydaje ci sie do d...tez tak mam jak przychodzi @.No ale mija tydzien i nabieram nowych sil.Tak juz niestety jest i troche wierze w to ze nic nie dzieje sie bez powodu.
Lece szykowac sie do spania.mOez powinnam sie przytulac bo robilam wlasnie test owu choc pilam dosyc duzo i obie kreski sa mocne ale nie wiem czy jednakowo...to jakies nowe testy i porownania nie mam bo robilam pierwszy.
wisienka_83
mamuśka:)
Hej dziewczynki U mnie zdecydowanie lepiej
 U mnie zdecydowanie lepiej Rano obudziłam sie z @ ale byłam na to gotowa wiec jest ok
 Rano obudziłam sie z @ ale byłam na to gotowa wiec jest ok Dziś nie bedę się odzywać bo mamy przeprowadzkę
 Dziś nie bedę się odzywać bo mamy przeprowadzkę Moze uda mi sie Was odwiedzić jak wrócę do domku...Buziaki:* Miłego dnia
 Moze uda mi sie Was odwiedzić jak wrócę do domku...Buziaki:* Miłego dnia

reklama

agniesiar
Marzymy o II serduszku
Hej dziewczynkiU mnie zdecydowanie lepiej
Rano obudziłam sie z @ ale byłam na to gotowa wiec jest ok
Dziś nie bedę się odzywać bo mamy przeprowadzkę
Moze uda mi sie Was odwiedzić jak wrócę do domku...Buziaki:* Miłego dnia

Przykro mi ale zaczął sie następny cykl staranek - ten będzie udany!!!

Udanej i łatwej przeprowadzki życzę

Podziel się: