reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
pokarze ci jeszcze te kartki z okazji urodzin dziecka.poszlabym na latwizne i zamowila ktoras z tych bo robi je znajoma mojego.wprawdzie wolalabym by zaprojektowala mi taka ktora mam w "glowie" ale jesli by sie nie dalo to podoba mi sie np.taka jedna bo drugiej bym juz wykorzystac nie mogla jako ze siostra mojego ja wykorzystala...

ta mnie sie w sumie podoba choc jeszcze czasu ohoho i wiecej mam...byle bym kiedys w ogole komus wyslac mogla.

troszke rozmazane to zdjecie.alez ja tu zdjec wklejam,ale czasem trzeba "zjechac" z tematu.

Ja chyba te czarne kalie kupie sobie;-) i te mi sie bardzo podobaja tylko nie bardzo mam takie kolory w ubraniach:sorry:

Bijoux - Boucles d'Oreilles - Oceanic Boucles d’Oreilles i do tego ten ring podspodem:sorry:

Ja tez zaraz kartke zeskanuje;-)
no pokazuj koniecznie.
rzeczywiscie te kolczyki pewnie rzadko bys zakladala bo musialabys sie kierowac kolorem,ale oni maja tyle pieknych rzeczy!Na stronie inaczej wyglada ale jak jestes w sklepie to nie wiadomo co wybrac.
ja sobie dokupilam karte i nastepnym razem bede miala 20e znizki,jakies prezenciki w ciagu roku i inne znizki.zawsze mile widziane

Staram sie, narazie czekam az @ sie skonczy i zastanawiam sie kiedy wreszcie unormuja mi sie cykle po tych antych:eek:
widze ze u kazdego to inaczej po anty wglada.ja bralam tyle samo co kolezanka i rownoczesnie przestalysmy.u mnie cykle dosyc regularne(poza jednym krotszym ale moze to przez wakacje).wszystkie 27-28dni,faza lutealna 12-13,i owu jak w zegarku 15-16dc...no i mimo tej regularnosci nie udaje sie.a kolezanka ma cykle jak z kosmosu.33 dni do 50!

reklama
widze ze u kazdego to inaczej po anty wglada.ja bralam tyle samo co kolezanka i rownoczesnie przestalysmy.u mnie cykle dosyc regularne(poza jednym krotszym ale moze to przez wakacje).wszystkie 27-28dni,faza lutealna 12-13,i owu jak w zegarku 15-16dc...no i mimo tej regularnosci nie udaje sie.a kolezanka ma cykle jak z kosmosu.33 dni do 50!
U mnie od najkrotszego na poczatku 22 dni do 34, a faza lutealna widze ze bywa roznie od 11 do 16 dni, owu wypada pozniej i zawsze z jednego jajnika:baffled:

Do góry