reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się szaro ...buro...i ponuro...
meteo002.gif

Jaka pogoda taki nastrój:-(
U mnie brak@ i jakichkolwiek objawów z nią związanych, pewnie cykl mi się wydłuży:no:, a lata lecą ahhh:no:

reklama
Melduję się i ja...
Dzisiaj pierwszy dzień cyklu. Załamka już była wczoraj, ale teraz już nastrój ok i czekam niecierpliwie na staranka... :-)
Wiesiołek zakupiony, będę testować go w tym miesiącu - może coś da?... jestem pełna nadziei! :tak:

witajcie w ten paskudny dzień!!!!

chiara a teściku nie robisz???? po suwaczku widzę że już warto ;-);-);-) czekam niecierpliwie na wieści i trzymam mocno kciuki, żeby były jak najlepsze :-D

sylwia przykro mi z powodu @ i życze, żeby ten cykl był owocny - powitaj nowy roczek z II ;-)

U mnie napięcie przed @... już mnie wszystko denerwuje także @ nadchodzi... mam apetyt wilczy i brzusio jak piłka - typowe dla mnie objawy @. Pożeram kanapki i zaraz zrobię sobie kawusię :-D

Czesc dziewczyny!

Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna ale nie moge wszystkiego rgularnie nadrabiac:zawstydzona/y:...
U mnie @ brak:eek:.To juz 29dc test byl negatywny w sobote-czekam.Brzuch boli mnie na maxa ak na okres ale i inaczej dol mi dziwnie wybrzuszylo no i ciagle sluz ,a i kluje mnie w brzuchu-staram sie nie nakrecac:)sorry:) bo wiem zepo tych tabsach to wszystko teraz jest mozliwe

Milego dni wszystkim zycze i powodzenia;-)

witam i ja. dołączam do Waszego zacnego grona:-) Ja po pierwszej nieudanej próbie. A taką miałam nadzieję, że będą cudowne święta! Życzę powodzenia testującym:tak:

witaj kerna u mnie mija 4 cykl... strasznie bym chciała żeby był udany, ale wiem że im bardziej się pragnie tym jest trudniej....

a jak było u ciebie za 1szym razem? ja starałam się pół roku - nie długo ale podobnie jak teraz był to dla mnie dość trudny czas ze względu na to, że jestem typem ni potrafiącym czekać :zawstydzona/y:

Witam się w południe :-):-):-)
U mnie też zaraz minie 4 cykl starań, czekać też nie lubię i nie umiem :sorry:
Pozdrawiam

skowronku właśnie to chyba nas tu sprowadza na to forum ;-);-) same byśmy oszalały - przynajmniej ja. A czy ty robiłaś sobie już jakieś badania? ja na razie nie byłam na wizycie kontrolnej jeszcze, dopisuję sobie to do postanowień noworocznych ;-);-)

reklama
Hej Kobietki! Powiem Wam tak: odpuśćcie!
Ja też przeżywałam przez 3 miesiące, że się nie udaje aż w końcu dałam spokój, no i jak to w życiu bywa zaszłam w ciąże w najmniej oczekiwanym momencie, totalne zaskoczenie ! Życzę powodzenia i cierpliwości!

Do góry