reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam was dziewczyny,zawitałam tu do was ponieważ szukam porady.6 dni temu powinnam dostać @ 4 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne.Boję się że brak miesiączki może oznaczać ciąże czy może to tylko skutek uboczny odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
A może powinnam zrobić test? poradźcie mi?

Ja tam bym zatestowała. ;-)
Chociaż,ja jak odstawiłam tabletki (zaczęliśmy się od razu starać),to mi się też cykle rozlegulowały. :confused2:

reklama
Niestety nie. Na razie zapilsal mi terapie miesieczna. Ale sporo czytalam w necie i u niektorych kobiet prl spada znaczaco juz po miesiecznym leczeniu. A Ty sobie badalas prl przez te pol roku?
Od lipca do końca września brałam po pół tabletki a teraz po 1 tabletce.
A jak idę na wizytę do mojego Ginka to słyszę" a pani nie w ciąży?" wiesz to ręce opadają i wcale nie chce mi sie już chodzić.

Ja tam bym zatestowała. ;-)
Chociaż,ja jak odstawiłam tabletki (zaczęliśmy się od razu starać),to mi się też cykle rozlegulowały. :confused2:

Wysłałam męża po test do apteki i chyba za testuje ale gdybym za testowała teraz to czy wiarygodność testu z godziny 10.30 będzie 100% ?chodzi mi o mocz.
a 10.30 bo u mnie jest godzina różnicy niż w Pl to tak dla wiadomości.

Wysłałam męża po test do apteki i chyba za testuje ale gdybym za testowała teraz to czy wiarygodność testu z godziny 10.30 będzie 100% ?chodzi mi o mocz.
a 10.30 bo u mnie jest godzina różnicy niż w Pl to tak dla wiadomości.

Skoro tyle dni już Ci się @ spóźnia,to będzie wiarygodna. ;-)
Te mniej wiarygodne są przed @. ;-)
Czekam na wyniki teściorka! :tak:

Agnieszka Agutka ma rację po takim czasie wynik będzie wiarygodny..ale 100% żaden nie ma:no:
Agutka mój M wczoraj tak się spił i takie rzeczy wyprawiał na chacie że nie wiem jak ja to wytrzymałam....faceci są beznadziejni....:crazy:
A teraz jak pewnie mam owulke to ani gadać mi się nie chce..o przytulankach nie ma mowy:no::no::no:
Agutka jak tak Cie rwie to może też masz owulkę???:cool2:

Kerna,ło matko,to miałaś przeboje! :eek: Nie dziwię Ci się,że nie masz ochoty teraz na przytulanki. :no: Też bym nie miała. :no: W ogóle pewnie teraz plemniki skacowane,więc jakby miały dotrzeć do celu? :wściekła/y: :sorry: :-D ;-) Główka do góry! Może zrozumie i przeprosi za te beznadziejne zachowanie?

Mam nadzieję,że u mnie owulkowo,bo boli bardzo. :sorry: Znowu coś nowego w cyklu,ech...

Agutka przeprosił i poszedł spać....dla mnie to za mało:wściekła/y:ale to już nazbierało mu się za wszytko. Jestem wściekłaaaaaaaaa:crazy:. To jak boli to na pewno owulkowo..a śluzowato troszkę?????

Agutka przeprosił i poszedł spać....dla mnie to za mało:wściekła/y:ale to już nazbierało mu się za wszytko. Jestem wściekłaaaaaaaaa:crazy:. To jak boli to na pewno owulkowo..a śluzowato troszkę?????

Tak,biało rozciągliwo. ;-) Tylko nie wiem,czy to nie powinno być przezroczysto. :zawstydzona/y: Masakra,pogubić się idzie... W mordę jeża!
A Twój niech śpi - przynajmniej masz spokój. :laugh2: Oby już się to mu więcej nie powtórzyło. :confused2: W ogóle dla mnie dziwnym jest upijanie się w Święta - co to za okazja. :eek:
Nie mam tu na myśli Twojego męża,ale ja np. też w latach młodości :)laugh2:),chodziłam na świąteczne imprezy i piwkowałam. A teraz,jak sobie pomyślę... Głupie to było. :eek: Chyba się starzeję jednak. :-p :-D

Agutka upijanie się na święta to dla mnie też żadna okazja:eek: i czy mój M czy inny dla mnei to bez sensu. No ale on przecież musi bo wszyscy....ehhhh a tearz siedze jak kołek sama...ale mi to świateczny nastrój:wściekła/y: A ja właśnie kilka dni temu tu przeczytałam..chyba Maćku napisała, że nie musi być wcale przezroczysto:tak::tak::tak:

reklama
Agutka upijanie się na święta to dla mnie też żadna okazja:eek: i czy mój M czy inny dla mnei to bez sensu. No ale on przecież musi bo wszyscy....ehhhh a tearz siedze jak kołek sama...ale mi to świateczny nastrój:wściekła/y: A ja właśnie kilka dni temu tu przeczytałam..chyba Maćku napisała, że nie musi być wcale przezroczysto:tak::tak::tak:

No to skoro być nie musi,to może i u mnie coś się tam owuluje? :cool2: :-D
Ło mamo,trochę już mam dosyć tej obserwacji i domyślania się,czy są płodne dni,czy nie... Przecież to "ocipieć" idzie... :-(

A co do zostania samej,to hm... G. oglada tv,ja przy kompie,a Zuzia poszła po spacerku z Dziadkami spać do nich. :-p Więc też nastrój świąteczny dziś - żaden. :sorry2:

Do góry