reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A i jeszcze oglądałam dzisiaj wczorajsze Fakty, gdzie pokazywali przygotowania do Wielkiej Orkiestry. Były dwa piesiaki, które też wyjdą na ulice z erduszkami i jakoś mi łezka poleciała, w zasadzie bez powodu...
le mieszane mam odczucia
Już bym chciała wiedzieć na cczy stoję i ewentualnie dalej działać;-)

a ja dwa tygodnie do testowanka mam hmmm ciekawe czy tym razem sie udalo ;-)

reklama
jesc! jesc! jesc!!!!:baffled: kurde babki co mozna jesc w duzych ilosciach zeby malo kaloryczne bylo:zawstydzona/y:

kurcze tak chciaslam sie wstrzelic w synka a teraz przez to czekanie to juz mi wszystko jedno byle byly 2 kreski bo to czekanie mnie dobija

No to najbardziej oczekiwany tydzien przed nami;-)

Ogladam sobie wykresy na 28dni
i widze, ze owulacja wcale nie musi wypasc tak jak ja to sobie zaplanowalam...
Zaczynam watpic:-(
Znajoma stwierdzila ze mam nie czytac tyle i nie myslec, ale to nie takie proste...

Co jesc? Warzywa malo maja kalorii i sa zdrowe, bialko tez mozesz jesc bo jest szybko przyswajane - jogurty naturalne, piersi z indyka lub kurczaka. A zaladek mozna oszukac pijac wode z wycisnieta cytrynka;-)

oj to chyba dzis skocze do biedronki po jakies jogurty bo tam maja najlepsze i najtansze to odrazu wezme sobie wiecej i serki wiejskie mniam mniam

o wlasnie zapomnialam o wiejskich;-)
Ja sobie wklajam do tego pomidora i ogorasa...

Buszuje tutaj i probuje opanowac obcje, paseczki, linki itp..
Ladnie jest, ale na pierwszy zut oka panuje troszke haos:-(
Musze sie nauczyc;-)

oj nie mow mi o ogorasach bo w 1 ciazy to jak mi maz nagadal o swiezych ogorach ( w zime:baffled:) to cale miasto przelecialam za swiezymi az znalazlam i za 1 zaplacilam sporo kasy ale jak zjadlam to bylam w siudmym niebie hahahahah

Ci mężczyźni potrafią być kochani;-)

Już 5 dzień boli mnie podbrzusze...
lecę trsozkę w domciu ogarnąć:-):-)
Miłego dzionka życzę;-)

a Wy skrobiecie juz:szok: i to sporo.....:szok:jak na poranek leniwy..któa tu mi sie obżera:confused: ewentualnie możesz w dużej ilości napić się wody:-D:-D:-D
Ja mam coraz więcej śluzu i jeszcze dwa dni
do spodziewanej@...kurcze już o niczym innym nie potrafię myśleć..a tu tyle czekania jeszcze.........

a Wy skrobiecie juz:szok: i to sporo.....:szok:jak na poranek leniwy..któa tu mi sie obżera:confused: ewentualnie możesz w dużej ilości napić się wody:-D:-D:-D
Ja mam coraz więcej śluzu i jeszcze dwa dni
do spodziewanej@...kurcze już o niczym innym nie potrafię myśleć..a tu tyle czekania jeszcze.........

trzymam kciuki żeby @ jej nie bylo :tak:
ja mam ok 2 tyg czekania do testowania:baffled: i taką cichą nadzieje mam że @ nie przyjdzie

reklama
juz mam dosc wody jak narazie walcze ze soba tu czytam zeby niemyslec o jedzeniu ale dzis od rana cos mnie brzuch pobolewa :confused: na okres chyba zawczesnie:confused: do czwartku jeszcze 5 dni a mnie brzuch bolal dopiero w dzien @ oj podejzane to wszystko:baffled:

kerna to ty pierwsza w tygodniu bedziesz oglaszac wiesci apotem w cvzwartek i piatek sie posypia

Do góry