maćku
Moderatorka
ale chyba tylko my dwie zostalysmy...tez bym juz chetnie poszla spac ale niemoge sie oderwac od forum i jutro musialabym duuuzo czytania nadrobic hihihihihih
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale chyba tylko my dwie zostalysmy...tez bym juz chetnie poszla spac ale niemoge sie oderwac od forum i jutro musialabym duuuzo czytania nadrobic hihihihihih
To jest w tym najlepsze ze wydaje mi sie nawet ze jem wiecej niz wczesniej...
Zawsze jadlam popoludniu pierwszy posilek i nadrabialam wieczorami..
Zaczelam wiec jadac sniadanka i nawet jak mi sie nie chcialo jesc to pilnowalam, zeby posilki byly co 2,5- 3 godziny. Malo a czesto. Z czasem organizm sam sie juz domagal..
Kolacja do godziny 18, czasem do 16
Skonczylam pic piwo, auwielbialam je, a po piwku kochalam jedzonko;-)
Z poczatku wieczorami gdy czegos brakowalo (bo glod to nie byl tylko przyzwyczajenie) to pilam wode z cytrynka lub sok pomidorowy z cytryna;-)
Cale zycie soe odchudzalam z negatywnym skutkiem, a tym razem sie udalo:-)
Meza takze odchudzilam o 20 kilo
I najwazniejsze - nie mialam diety, zmienilam styl zycia:-)
Trzymam kciukasy za kuzynke
Ja juz bylam na takim etapie, ze myslalam ze juz nic mi nie pomoze, ze nigdy nie schudne, tylko rece zalamac...
Ale udalo sie, troszke wiary w siebie i walki o lepsza siebie:-)

Kerna czy oreintujesz sie co u Svensonki?
Coś nie widać jej u nas.
hej kobitki ale wypas wlasnie pisze z moja mama na skapie bo mieszka w kanadzie i ona mi pisze ze u nich to maja takie testy ciazowe ze odrazu pokazuje czy jestes w ciazy i czy to chlopiec czy dziewuszka
wiecie co az glupio sie przyznac ale od 2 albo 3 dni tak mnie sutki bola ze szok nigdy nielubilam dotykania ich ale ostatnio jak otre o nie albo dotkne to szal macicy normalnie brrrrr...
to czemu jakimś testem z krwi nie można tego wykryc, nasikam i co naprawdę pokaże się jakiej płci jest dzecko? 
Moja @ to czasem chipsy lub hamburgera chce chociaż ich nie lubię. Chodzi o to że mam apetyt na coś ciężkostrawnego.

No to kicha z ciążą bo już ten dzionek złości u mnie był:-(

no jasne..moja qmpela paliła do 6 m-ca bo nie mogła przestać a potem resztę ciaży łaziła jak struta bo bałą się czy dziecku szkody nie wyrządziła....![]()

U nas śnieżycy dzień drugi , a ja ze starszym synem wybieram się na 12 na AVATARA, zobaczymy co to za dzieło;-)

, żeby mi zmieniła na nastepny cykl.

, a no i masażer na uda i brzuch, bedę dbać o siebie. Zauważyłam, że odkąd zaczęłam sie starać o dzidzię to przybyło mi z 2-3 kg, przestałam palić, pić nawet winko i w ogóle jakoś się wyobcowałam przestałam się spotykać ze znajomymi, -tego nie, tamtego nie bo może ciąża-. Wczoraj stwierdziłam, że wracam do normalnego świata i do ludzi, a jak zajde w ciążę to zdąrzę zrezygnować z niektórych rzeczy, nie dajmy się zwariować;-)
:-)
;-)
Odezwę się po kinie, 

a po swietach i sylwestrze bylo 83
i w dodatku od wczoraj jestem ciagle glodna zjadlam sniadanie a dalej chce mi sie jesc wczoraj tez tak bylo 

hej kobietki a ja dzis z ranca jak jeszcze drzemalam to mnie brzuch pobolewal jak na okres i sie zdziwilam ale bach testa zrobilam tak sie rozpedzilam i 1 krecha ale do 14 jeszcze troche czasu wiec sie nielamie ale weszslam na wage po sniadanku a tam 86 kga po swietach i sylwestrze bylo 83
i w dodatku od wczoraj jestem ciagle glodna zjadlam sniadanie a dalej chce mi sie jesc wczoraj tez tak bylo
![]()
wiec za tydzien posypia sie wiadomosci jak lawina mam nadzieje ze wszystkie pozytywne
ja tez czekam i najchetniej to bym robila test codziennie hihihihi k kurde dalej chce mi sie jesc chyba oszaleje nioechce sie objadac zeby waga nieoszalala