reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

heh to woda z ogórasów:-D:-D:-D:-D sorki ale dobry mam humor:-D
ja też mam nadzieję, że nie przylezie i uczucia mam mieszane...raz mam wrażenie, że zaskoczyło, a na drugi dzień lekki dołek i wrażenie że czekamy na@....

reklama
nom....takie to jest niesprawiedliwe.... a ja bojesię myśleć pozytywnie za bardzo co by sie bardzo też nie rozczarowac...jasne....:sorry2:

zgadzam się z tobą teraz już podchodze do tego bardzo ostrożnie poprzednie razy lecialam po test do apteki jak wariatka, zeby sprawdzic tym razem wrzucam na luz bo zwariowac można :(

normalnie to maz zawsze po wyplate jedzie ale dzis pojechal rano z tesciem zabijac swinie i niebedzie go do wieczora wiec szef przywiezie

reklama
Do góry