reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pajka ja już kiedyś ci pisałąm jak u mnie było. tylko to był ok 5tc. nie wiedziałam, żejestem i po przytulańcach dośc konkretnych zaczęłam krwawić. żywa krwią w ilości @:baffled: ja z ulgą, że w końcu@ przylazła, ale na drugi dzień sucho. A po 2 tyg okazało się, że jestem w ciązy. To bardzo możliwe jak widać:tak: Jak lekarka mówi, że jest ok to tak jest. Przecież w takich sprawach by Cie nie zbyła byle czym....:blink:a potem też miałam lekkie palmienia mimo to wszystko ustępowało i było ok:tak:

hej dziewczyny
ja dzisiaj wylądowałam w szpitalu :-(miałam znowu sluz zabarwiny ostro krwią:-( i wie wystrachałam. Lekarka powiedziała, ze ciaza żyje, ze wsio dobrze, ale jakos nie zrobiła dobrego wrazenia na mnier, zebym jej uwierzyła.
Powiedzcie mi czy takie plamienia mogły byc spowodowane "zabawą " z M ? wiem,z e orgazm negatywnie moze wpłynąc na macice, ale aż tak?
Mojej siostrze ginek powiedział , że ograniczyć sex bo powoduje skurcze macicy(w późniejszym stadium oczywiście) więc po przytulańcach wszystko możliwe.

ja sie tak zestresowałam, ze szok, ale lekarka powiedziala, ze serce bije i cytuje ciąża żywa nie ma sie czym denerwowac, wcale pani nie plami :szok: zajebista pani ginekolog!!

Kerna nie było sexu u nas tylko wiesz pieszsczoty nie wiem moze zbyt silne emocje do tego denerwowałam sie dzisiaj:-(

UF DZIECIAKI W KOŃCU ŚPIĄ..

MARTUSSKA ja też oglądam ciąże z zaskoczenia ,niektóre przypadki są nie do wiary ,jak można nie czuć ruchów dziecka ,to ja nie wiem ...

LOPOP jeżeli lekarz powiedział że wsi oki i KERNA pisze że też miała podobną sytuacje jak ty to nie ma o co się martwić .

MALAPRALINKA a oprócz bólu piersi nic się nie dzieje???

A ja po kompieli zauważyłam mleczny gęsty śluz ..już nie jest rozciągliwy ...mhhh coś mi się wydaje że jednak fasolinki nie będzie ..pozostaje czekac a te czekanie jest nie do wytrzymania ,dlaczego nie możne być tak że kobieta może dowiedzieć się o ciązy 3 dni po zapłodnieniu ,tylko musimy czekać do terminu @ ...

reklama
ja sie tak zestresowałam, ze szok, ale lekarka powiedziala, ze serce bije i cytuje ciąża żywa nie ma sie czym denerwowac, wcale pani nie plami :szok: zajebista pani ginekolog!!

Kerna nie było sexu u nas tylko wiesz pieszsczoty nie wiem moze zbyt silne emocje do tego denerwowałam sie dzisiaj:-(
Na pewno zaintensywne przeżycia- te seksualne i stresowe.

UF DZIECIAKI W KOŃCU ŚPIĄ..

LOPOP jeżeli lekarz powiedział że wsi oki i KERNA pisze że też miała podobną sytuacje jak ty to nie ma o co się martwić .

Dzięki że napisałaś lopop:-p , ale ja nie jestem w ciąży, ale może juz nie długo...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry