malapralinka
Fanka BB :)
Ja wiem, ze to moze byc oznaka @, chcoaiz wcale tego nie chce;-)
Dzieciaj 27 dzien, srednia mam 33
Ale nakrecam sie niestety...
Dzieciaj 27 dzien, srednia mam 33
Ale nakrecam sie niestety...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja z ulgą, że w końcu@ przylazła, ale na drugi dzień sucho. A po 2 tyg okazało się, że jestem w ciązy. To bardzo możliwe jak widać
Jak lekarka mówi, że jest ok to tak jest. Przecież w takich sprawach by Cie nie zbyła byle czym....
a potem też miałam lekkie palmienia mimo to wszystko ustępowało i było ok

Mojej siostrze ginek powiedział , że ograniczyć sex bo powoduje skurcze macicy(w późniejszym stadium oczywiście) więc po przytulańcach wszystko możliwe.hej dziewczyny
ja dzisiaj wylądowałam w szpitalu :-(miałam znowu sluz zabarwiny ostro krwią:-( i wie wystrachałam. Lekarka powiedziała, ze ciaza żyje, ze wsio dobrze, ale jakos nie zrobiła dobrego wrazenia na mnier, zebym jej uwierzyła.
Powiedzcie mi czy takie plamienia mogły byc spowodowane "zabawą " z M ? wiem,z e orgazm negatywnie moze wpłynąc na macice, ale aż tak?

Wytrzymasz, najgorsze jest mieć kamienie w piersiach przy nawale laktacyjnym i jak pielęgniarka ci masuje to sie zesr.. idzie z bólu. Wierz mi.Jak ja takie cosik wytrzymam
Poród to jeszcze pól biedy, ale brak lub ograniczanie sie...![]()
zajebista pani ginekolog!!Na pewno zaintensywne przeżycia- te seksualne i stresowe.ja sie tak zestresowałam, ze szok, ale lekarka powiedziala, ze serce bije i cytuje ciąża żywa nie ma sie czym denerwowac, wcale pani nie plamizajebista pani ginekolog!!
Kerna nie było sexu u nas tylko wiesz pieszsczoty nie wiem moze zbyt silne emocje do tego denerwowałam sie dzisiaj:-(
UF DZIECIAKI W KOŃCU ŚPIĄ..
LOPOP jeżeli lekarz powiedział że wsi oki i KERNA pisze że też miała podobną sytuacje jak ty to nie ma o co się martwić .
Dzięki że napisałaś lopop, ale ja nie jestem w ciąży, ale może juz nie długo...
![]()