reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

MALAPRALINKA gratuluje bedziesz mamusia mimo ze zdjecia dalas maciupenkie to i tak widac 2 kreske wiec masz prezent dla meza i dla dziadkow na dzien baqbci i dziadka

KASICA przykro mi najlepiej isc do gina

a JA dzis tez robilam test ten z allegro co ma czulosc 10miu/ml i 1 krecha:wściekła/y: ale jesli @ nieprzyjdzie to bede je robila do skutku co 2 dni bo wedlug moich obliczen ktore niewiem czy sa cos warte to @ powinna byc jutro ale kupilam jeszcze dzis w miescie bobo test bo dziewczyny go tu polecaly wiec w piatek zrobie chyba ten bobotest a nie tamten i z jednej strony niechce sie martwic i wmawiam sobie ze za pare dni moze beda 2 kreski ale z drugiej strony ten test z allegro w instrukcji jest napisane ze bardzo wczesna ciaze moze wykryc nawet tydzien przed @ i w dodatku jest niemiecki a ponoc co niemieckie to dobre i juz sama niewiem bo juz 2 tyg po owu wiec test moze nieklalam pokazujac 1 wyrazna kreche :zawstydzona/y:

MALAPRALINKA jakiej firmy test robilas???zrob znow za 2 dni to zobaczysz juz wyrazne 2 grbe krechy ja niezobaczylam nawet cienia drugiej :shocked2: a wpatrywalam sie jak w niewiadomo co....juz powoli trace nadzieje....ale to dopiero 1 cykl wiec niepowinnam sie martwic ale ja chce urodzic w tym roku koniecznie i napewno niechce rodzic w zime :( i do tego bardzo chcemy miec synka a klaudia braciszka...moze za wiele na raz bym chciala i dlatego niema nic :-(

Dziewczynki dziekuje Wam wszystkim za mile slowa:-D
Pojutrze mam zamiar isc na bete, bo wolne mam akurat;-)
Test mozna zobaczyc w powiekszeniu na 28dni - link pod paseczkami moimi
Test Acon
Jakis taki dziwny
test_ciazowy.jpg

Dzień dobry.

Agutka, ale mieliście przeboje w nocy. :szok: A z Zuzi dzielna dziewczynka, ma jakiś instynkt :tak: i pamiętam tamtą poprzednią sytuację. Ale wtedy to o ogień chodziło prawda?

Małapralinka, fakt zdjęcie malutkie, ale ja widziałam na 28 dni w powiększeniu i widać drugą kreseczkę. Bladziutka ale jest. Gratulacje! A testu z krwi (beta hcg) nie musisz robić na czczo, można go robić o każdej porze dnia.

Dziekuje;-)
Mialam zamiar od razu po pacy jechac ale bylam za bardzo zmeczona:baffled:

Na 28 dni jak ogladam cykle to czesto dopiero po dlugim czasie z siuskow wychodzi a w 36 naeet dniu negatywny

Żabka to nie licz i nie spinaj się tak mocno,wrzuc na luz i wtedy może będzie łatwiej :blink::-)

Kolezanka dzisiaj powiedziala ze 4 lata liczyla, wyliczala, czekala az dala sobie spokoj... I od razu brzdac:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki dziekuje Wam wszystkim za mile slowa:-D
Pojutrze mam zamiar isc na bete, bo wolne mam akurat;-)
Test mozna zobaczyc w powiekszeniu na 28dni - link pod paseczkami moimi
Test Acon
Jakis taki dziwny
test_ciazowy.jpg

Dzień dobry.

Agutka, ale mieliście przeboje w nocy. :szok: A z Zuzi dzielna dziewczynka, ma jakiś instynkt :tak: i pamiętam tamtą poprzednią sytuację. Ale wtedy to o ogień chodziło prawda?

Małapralinka, fakt zdjęcie malutkie, ale ja widziałam na 28 dni w powiększeniu i widać drugą kreseczkę. Bladziutka ale jest. Gratulacje! A testu z krwi (beta hcg) nie musisz robić na czczo, można go robić o każdej porze dnia.

Dziekuje;-)
Mialam zamiar od razu po pacy jechac ale bylam za bardzo zmeczona:baffled:

Na 28 dni jak ogladam cykle to czesto dopiero po dlugim czasie z siuskow wychodzi a w 36 naeet dniu negatywny

MEGA GRATULACJE.

hahahah w ciaze mozna zajsc droga pokarmowa chcialabym tak hahahaha

MALAPRALINKA witaj ciesze sie ze ty zobaczylas dzisiaj 2 kreski :) predzej do ciebie pisalam ale cie niebylo bylas w pracy u mnie jak narazie byla tylko 1 wiec jestem jedna a ty masz 2 wiec jest was dwoch TY I BRZUCH hihihihi buziaczki dla ciebie i super 9 miesiecy

Dziekuje, na razie boje sie cieszyc, ale z rana to plakalam godzine prawie:zawstydzona/y:
Ja jestem jescze przed terminem@, ale mam wielkie nadzieje bo to co sie ze mna dzieje to normalne raczej nie jest..
Teraz beta i umowienie sie do lekarza

Malapralinka gratulacje,,,ojojoj jaki wysyp kresuniek:)
Jak mnie ktoś kiedyś napisał: "Test myli się tylko w jedną stronę", tak więc ogromniaste gratulacje:)

MALAPRALIONKA ale ja wyliczalam tylko dlatego ze bardzo pragniemy z mezem syna dlatego chcielismy sie wstrzelic w owulacje zeby byl chlopiec :zawstydzona/y: ciekawe co bedzie w piatek bo w piatek bede robic bobo testa dzis kupilam ale tamte z allegro tez jeszcze mam

a komplecik na prezent dla meza juz przyszedl ci???

Ostatnia edycja:
hahahah w ciaze mozna zajsc droga pokarmowa chcialabym tak hahahaha

MALAPRALINKA witaj ciesze sie ze ty zobaczylas dzisiaj 2 kreski :) predzej do ciebie pisalam ale cie niebylo bylas w pracy u mnie jak narazie byla tylko 1 wiec jestem jedna a ty masz 2 wiec jest was dwoch TY I BRZUCH hihihihi buziaczki dla ciebie i super 9 miesiecy

Kotus jescze nie wszystko stracone
Poki okresu nie ma ;-)
A ja Ci powiem ze jestem najbardziej w szoku ze w pierwszym cyklu sie udalo

reklama
Hej dziewczyny,

u mnie nadal @ nie ma, test też wyszedł negatywny. Jestem dziś jakaś przymulona i czekam aż szanowna @ zechce się zjawić. :(

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym

Do góry