reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zabka, Tośka, maćku będe trzymać za Was kciuki, ja będę testować po was 17 i jestem pełna nadziei. Tyle fluidków nałapałam że musi się udać nam. Piszcie dziewczyny czy macie jakieś objawy bo ja chyba oszaleje przez te dwa tygodnie, jak tu wytrzymać:wściekła/y:

Kochana jak będziesz chciała to przed terminem spodziewanej @ będziesz miała wszystkie objawy wierz mi :tak::tak: dlatego trzeba wyluzowac i spokojnie czekać :tak::tak:

witam! staram sie o nastepne dzidzi zrobilam testy owu...nie wiem okres mammiec 22 .02cykle mam co 25 -28 dni a juz mnie boli jak na okres i mam sluz bialy...duzo go jest..moze zaszłam...zrobic sobie test czy jednak poczekac?podobno testy owu sa skuteczzne ale kto wie

lopop ja to tak zawsze się martwię na zapas;-)
maćku ja krótko się staram może dla tego nie potrafię być obojętna tylko wszystko tak przeżywam.zwłaszcze teraz kiedy ciągle jestem przekonana że jestem w ciąży.jeszcze tak nie miałam więc aż się boję tego testowania:-(
Tak po roku Ci przejdzie... ;-)

witam! staram sie o nastepne dzidzi zrobilam testy owu...nie wiem okres mammiec 22 .02cykle mam co 25 -28 dni a juz mnie boli jak na okres i mam sluz bialy...duzo go jest..moze zaszłam...zrobic sobie test czy jednak poczekac?podobno testy owu sa skuteczzne ale kto wie
Czli ktory dzien cyklu masz obecnie?

reklama
czekać po co masz się nakręcać a zresztą na test jeszcze za wcześnie

Do góry