reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a moze zle zrobilas test albo moze byc tak ze poziom hormonu byl zbyt niski zeby test go dobrze wykryl ciezko powiedziec mi w zeszlym cyklu przez jakies 2 tygodnie wychodzila 2 slaba krecha wiec w tym cyklu zrezygnowalam z testow i przytulasy co 2 dni dopiero od wczoraj codzien bo owu mam
zrobilamprawidlowo ale sadze ze owu mialam jakies 3 dni temu bo mialam taki sluz przezroczysty a teraz mam bialy o dowodzi ze dni sie skonczyly...i boli mnie jakbym miala@ech....:dry:

tak sądzę odczekaj sobie dwa tygodnie no chyba że wcześniej przyjdzie@ małpiszon no to bedziesz wszystko wiedziec
ale ja nie chce dostac@:szok::no: chce dzidzi:-D juz mam dwojke co prawda nie planowana ale mam 2 letnia corke i syn 5 lat:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochane miłego pisania życze, idę zrobić jakąś dobrą kolacyjkę:-D
może jescze później zajrzę...czuję się ajk na plotach z koleżankami
Ja też jestem bardzo uzależniona od pisania i zaglądania tutaj mój M śmieje się że wieczory ma konkurencje- komputer

reklama
kobietki wlasnie sprawdzilam na tej stronce opinie o moim ginekologu do ktorego chodze na nfz i okazalo sie ze ma 100% pozytywów :szok: i okazalo sie ze nieprzyjmuje prywatnie i to mi sie nawet podoba bo niezdziera z kobietek tylko wszystkie traktuje super za pensje od panstwa...szacun...

BABECZKI NA POLSACIE LECI FILM DLA NAS 9 MIESIECY :-D:tak::-) JA OGLADAM

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry