reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no mam obecnie14 dzien:happy2:
To na tescik zdecydowanie za wczesnie!!! Nawet z krwi by nie wyszedl! Moze nawet do zaplodnienia nie doszlo;-)

obawiam sie ze chyba tak jest, wieszz? mam okresy nielegularne wiec mozliwe to jest..hym..jednak sadziszz poczekac z testem?:tak:
Slonko - jezeli kilkudniowe wahniecia jeslichodzi o dlugosc cykli, to znaczy, ze sa regularne. O nieregularnych mowi sie, jesli jeden trwa 30 dni, kolejny 50, a jeszcze nastepny 25. To sa neregularne cykle:tak:

zrobilamprawidlowo ale sadze ze owu mialam jakies 3 dni temu bo mialam taki sluz przezroczysty a teraz mam bialy o dowodzi ze dni sie skonczyly...i boli mnie jakbym miala@ech....:dry:
Plodny sluz moze sie pojawic juz na kilka dni przed owulka.
A malpowy bol moze zwiastowac cos pozytywnego:tak:

Wlasnie bylam z Malzem na zakupach. Kupilam se reedsa i se spijam! :cool2: Moze to juz odstatnie dni z alkoholem;-)

reklama
Wlasnie bylam z Malzem na zakupach. Kupilam se reedsa i se spijam! :cool2: Moze to juz odstatnie dni z alkoholem;-)[/QUOTE]

:-Dto zdrówko Maćku ja właśnie spijam sobie Heńka małego :-D:-D:-D:-D

oj dziewczynki, jaka rozpusta alkoholowa:tak:
Zabciu - na szarym koncu bede ja z testem bo az 8 marca (jak sie uda), dzis @ postanowila mnie odwiedzic i musze ją "ugościć" na kilka dni a potem.....:-D maż kupil dzis amorka do sypialni wiec mam nadzieje ze on zadziala na nas:zawstydzona/y:;-)
lece ogladac wladce pierscieni na TVNie, papa
aha, jak juz wszystkie zafasolkujecie tego 14 lutego znaczy dowiecie sie o tym, nie zostawiajcie mnie samej :-:)sorry2:

Zabciu - na szarym koncu bede ja z testem bo az 8 marca (jak sie uda), dzis @ postanowila mnie odwiedzic i musze ją "ugościć" na kilka dni a potem.....:-D maż kupil dzis amorka do sypialni wiec mam nadzieje ze on zadziala na nas:zawstydzona/y:;-)
aha, jak juz wszystkie zafasolkujecie tego 14 lutego znaczy dowiecie sie o tym, nie zostawiajcie mnie samej :-:)sorry2:
spoko wodza tu ciagle przybywaja nowe kobietki :tak:;-)

spoko spoko kochana nie sądze żebym zafasolkowała więc spokojna głowa :-D:-D będę z toba jak będziesz testować :tak::tak:

reklama
Do góry