reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

myśle że jakiś mały sikacz nie narobi nic złego. Nie raz dziewczyny piją i to sporo a potem nawet w ciąży nie odmawiaja sobie (to juz przesada i chyba bym udusiła za to) i rodzą zdrowe dzieci chociaż kiedys i tak się to odbije na dziecku

:-)wszystko co w nadmiarze szkodzi ale jedno to na nerki zdrowo podobno;-)

Ok dziewuszki ja lecę kąpać się i do łóżeczka bo jestem wypompowana :tak:po pracy ;-)

Dobrej Nocki Wszystkim Do jutra ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a'propos alkoholizowania,to właśnie szampanem się raczę.powinnam już @ dostać,jak do jutra nie będzie,to teścik chyba zrobię.w tamtym miesiącu tylko plamienia miałam i byłam na usg (wielotorbielowatość jajników;/...) i jakos tak na luz wrzuciłam z tymi staraniami.może za jakis czas znów mi coś na głowę padnie,że znowu cos nie wyszło itd,ale póki co dzidzia śpi i się relaksuję,czego i Wam życzę;)))

jestem ja,trochę nowa na tym wątku,ale zawsze to ktoś;)))

właśnie sobie temp zmierzyłam 36,9,no ale po co ja się łudzę...

Witam wieczorowo!

witam, jestem tu nowa, mam nadzieje ze w tym cyklu się uda, bo to juz trzeci

Witam serdecznie.

Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

GRATULUJĘ ALE FAJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczyny, uff udało mi się wszytskie zaległości od wczoraj nadrobić, choć nie było tego dużo. ;)

Wiecie co, byłam dziś z mamą w ciucholandzie i tak patrzyłam na te maleńkie rzeczy to mi się łza w oku zakręciła.
Od wczoraj z moim samopoczuciem jest juz lepiej jakoś pogodziłam się już z tym wynikiem o przeciwciałach, a rodzice zdeklarowali,że sfinansują mi leczenie.

Ryba30 i ja pocichu gratuluję fasolki!

Ja ostatnio też była bo mam fajny lumpek a koleżanka ma córcie 2 miesięczną i czasami mnie prosi abym coś kupiła i te ubranka są takie słodkie :-)

Witam Wszystkich!!gratuluje tym które ujrzały II kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Mam pytanko wiecie może czy nadżerka może utrudniać zajście w ciążę?

W sumie jak jest kontrolowana i nie jakaś rozległa to nie powinna utrudniać, ja miałam wymrażaną 3 lata temu i teraz mam w tym miejscu taką popekaną szyjkę macicy wygląda to jak popękane naczynka i dalej coś tam mam. Mój gin (nowy) nie jest wogóle za wypalaniem ani wymrażaniem, najlepiej zrobić badanie chyba histopatologiczne, ja mam mieć takie robione.

Wiecie co, jestem trochę załamana, poczytałam o tych torbielach krwotocznych na necie i przeraziłam się, w wiekszości przypadków te torbiele usuwają operacyjnie i i tak się odnawiają :-(

Puk puk jestescie czy Wszystkie poszłyście juz spać???;-);-);-)

A ty co myślałaś że Ciebie zostawie. Tak zastanawiałam się gdzie się podziewasz?

reklama
Do góry